Danmarks stærkeste netværk

– når projektledelse er i centrum

Kommende arrangement

Community

14/03/2018 in Metoder & Værktøjer

Ledelse er noget, vi producerer sammen

“Planning is everything, the plan is nothing” Dwight Eisenhower   Mange års ledelsespraksis bygger på en antagelse om, at vi kan informere om planer og beslutninger og dermed skabe mening, fælles…

Read More

Hvorfor Dansk Projektledelse?

DPL Community

Hvad er DPL Community?

Dansk Projektledelses community er stedet hvor vi deler erfaringer med hinanden og løfter den generelle standard for projektledelse i Danmark.

Vidensdeling og erfaringsudveksling kan gøre os alle klogere, og vi håber I vil dele rundhåndet ud af jeres teorier, metodikker og oplevelser – gode såvel som dårlige – så vi alle kan blive bedre projektledere.

DPL Community er åbent for alle, medlemmer såvel som ikke-medlemmer.

Gå til DPL Community

Forfatter i fokus

Søren Søgaard

Søren Søgaard IT Projektleder Herning Kommune, ejer af Seagaard IT Jeg arbejder bredt med IT projekter i Herning Kommune. Udvalgte projekter er udvikling af koncepter og …

Seneste indlæg:

Projektstyringsværktøjer: Den vigtige forberedelse – del 2

Projektstyringsværktøjer: Den vigtige forberedelse – del 1

Månedens indlæg

Agilitet kræver tillid – og opbygger også tillid

Forfattere: Morten Berger, Topdanmark & Mads Hjortkær, Topdanmark

Topdanmark erstatter traditionelle projekter med en agil udviklingsorganisme, som kan levere hurtigere og billigere udvikling med større forretningseffekt. Det kræver tillid og råderum helt oppe fra topledelsen og ned til den enkelte medarbejder – men også omfattende ændringer på porteføljeniveau, i …

Læs indlægget

Danmarks stærkeste netværk

Dit absolut stærkeste netværk, når projektledelse er i centrum. Deltag i arrangementer og netværksgrupper, der øger dialog, videndeling og sparring på tværs af brancher og projekter.

Gå til Netværk

Ny viden og trends

Få ny viden, hør om tendenser og nyt fra forskning om projektledelse. Dansk Projektledelse samler viden, erfaringer og debatter til dig, når du ønsker at vide mere.

Gå til Community

Nå dit fulde potentiale

Projekter er kommet for at blive – modeller, metoder og tilgange til projekter ændrer sig. Dansk Projektledelse sørger for, du kan holde dig opdateret og opkvalificeret.

Gå til Om os

7 tips til succes som projektleder

LÆS MERE

Kommende arrangementer

Seneste indlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Dansk Projektledelse direkte i din indbakke