Hvem er årets unge projektleder og årets virksomhedsleder?

For andet år i træk, vil vi i Dansk Projektledelse godt synliggøre særlige indsatser inden for ledelse af projekter i Danmark, som har markeret sig særligt inden for det seneste år. Det gør vi ved at uddele priser i to kategoerier. Modtagerne af priserne udvælges af medlemmer af symposiekomiteen. Vinderne offentlliggøres under Awards Dinner på symposiet 23. maj i København.

Hvem skal modtage de to priser?
Igen i 2018 vil vi gerne fremhæve personer, der har markeret sig særligt i deres projekter det sidste år.

I kategorien ”årets unge projektleder – under 35 år” leder vi efter en kandidat, der:

– har gjort en afgørende forskel og er gået til projektet med friske øjne og ung energi
– har valgt ’projektleder’ som karrierevej, og forbereder sig målrettet til kommende projekter
– er et naturtalent som projektleder

I kategorien ”årets virksomhedsleder” leder vi efter en kandidat, der:

– har tilpasset sin virksomhed for at sikre gode rammer for projekternes succes
– på særlig vis løftet virksomhedens projektkompetencer
– opnår positive mål og resultater

Indstil din kandidat
Kender du en, du synes fortjener at modtage prisen som årets unge projektleder eller årets virksomhedsleder, så send din begrundelse for hvorfor lige netop han eller hun fortjener at modtage prisen til symposiet@danskprojektledelse.dk. Din begrundelse må maks fylde 500 tegn og skal være os i hænde senest 12. april. I emnefeltet skriver du AWARDS.

Husk at angive navn og virksomhed på den kandidat, du nominerer samt hvilken kategori, du nominerer vedkommende i.

Sidste års vindere

I 2017 vandt Louise Pryn fra Boligkontoret Danmark prisen som årets unge projektleder under 35 år. Det gjorde hun bl.a. fordi ”… hun er et sandt naturtalent indenfor projektledelse, og forstår om nogen, at projektledelse ikke kun udføres bag en skærm…”

 

Mikael Voldborg fra NIRAS blev kåret til årets virksomhedsleder fordi han ”… har været med til at løfte projektlederkompetencerne i hele organisationen, hvilket har medført at NIRAS har udviklet, tilpasset og gennemført en større projektlederuddannelse med afsluttende eksamen…”.

Fremtidens projektledere lytter højere

Få konkrete råd til, hvordan du styrker din lydhørhed og gør det

komplekse simpelt

Flere internationale undersøgelser peger på, at 2 ud af 3 projekter har fejl og mangler. Naturligvis er fejl uundgåelige, men ifølge serie-iværksætter og bestsellerforfatter Jonathan Løw, kan vi mindske fejlraten og styrke innovationen, hvis vi begynder at træne vores lydhørhed og evne til at gøre komplekse ting simple.

Torsdag 1. marts har vi inviteret Jonathan Løw til vores årlige projektforum, hvor han med afsæt i sin ’Listen Louder’-filosofi stiller skarpt på, hvor vigtigt det er, dels at få identificeret det rigtige mål og/eller problem fra starten, dels at fastholde målet om at gøre komplekse ting simple for alle involverede parter. Læs mere om arrangementet.

Bliv medlem af Dansk Projektledelse

Projektforum er forbeholdt medlemmer af Dansk Projektledelse. Som medlem deltager du gratis på alle vores seminar- og gå-hjem-møder og har adgang til en række andre fordele. Læs mere.

Bliv IPMA D-certificeret når det passer dig

Du behøver ikke at vente flere måneder på at starte din certificering. I 2018 udvider vi dine muligheder, således at du nu løbende kan blive IPMA D-certificeret. Du tilmelder dig blot én af de seks planlagte runder – så er du i gang. Forløbet afvikles både på Sjælland og i Jylland, og så kan vi starte særlige forløb, hvis I er over fem deltagere. Se datoerne for runderne eller gå direkte til tilmelding.

Forløbet for én person

  • Fire timers introduktionssession. Du får en udførlig gennemgang af certificeringsprocessen og indsigt i hvordan cv-selvvurdering udfyldes, samt eksempler fra den skriftlige eksamen. Vi besvarer alle dine spørgsmål til certificeringen.
  • Forløbet afvikles i hhv. Allerød og Vejle, og vi udbyder forløb på både dansk og engelsk.
  • Efter introduktionssessionen (ca. fem uger) indsender du din udfyldte cv-selvvurdering til certificerings-teamet. Herefter skal du til skriftlig eksamen i enten Allerød eller Vejle.
  • Har du bestået eksamen modtager du efter ca. fem uger svarbrev og dit certifikat.

Forløb for hold (fem personer+)
Hvis I er fem eller flere kandidater, der skal certificeres på samme niveau, kan vi oprette særlige runder. Sammen aftaler vi tid og sted for introduktionssessionen – og kommer gerne ud til jer. Resten af forløbet foregår som herover.

Pris for forløbet
Uanset hvilken af de to modeller du vælger er prisen 6.900 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Projektledelse og 7.500 kr. ekskl. moms for ikke medlemmer.

Læs mere om IPMA Certificeringen.