Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Realiser gevinsterne i dine projekter – Casen (Ørsteds implementering)

Webinar

Webinaret er anden del af webinarserien ”Realiser gevinster i dine projekter”, og for at sikre at alle kan være med starter eventet med en kort opsummering af første event samt en introduktion til, hvordan ny viden om gevinster og forandring kan bruges til at træffe bedre strategiske beslutninger. Her kan du læse om det første webinar i serien.

Udbytte
På webinaret vil Ørsteds direktør, Kenneth Roslind, fortælle om Ørsteds implementering af gevinstrealisering. Du vil høre om, hvordan det er lykkedes med at realisere mere værdi, og hvad Ørsted gjorde for at få både ledere og projektledere til at ændre deres måde at arbejde på.

Oplægget tager indledningsvis udgangspunkt i modellen fra bogen ”Adfærdsdrevet gevinstrealisering – en praktisk guide”. Vi udlodder nogle af disse bøger blandt deltagerne.

Hvem henvender dette sig til?
Sidder du som leder, og vil du gerne øge effekten af din udviklingsportefølje? Eller ønsker du som projektleder at skabe mere værdi med dine projekter? Så kom med til vores webinar, hvor du lærer mere om, hvordan gevinster, forandringsindsatsen og de klassiske leverancer sammen sikrer værdiskabelsen.

Vil du vide mere? Så se denne korte video om emnet:

  • 03, jun 2021
  • 08:00 - 10:00
  • kr 500 for ikke medlemmer | Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse