Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Agil hardwareudvikling

Webinar

De agile metoder startede i software, hvor mange virksomheder har oplevet en stor værdi af den ændrede måde at tænke og arbejde på. Mange er derfor på en rejse – en agil transformation – hvor man prøver at brede de gode resultater og erfaringer ud i andre dele af virksomheden.

Det er dog ikke alle metoderne, der fungerer lige godt overalt, og mange oplever sågar at nogle af de gode metoder fra den agile verden, direkte forværrer effektiviteten i andre områder.

På dette webinar vil vi dykke ned i hvordan man effektivt gør sin hardwareudvikling mere agil. Vi vil tage udgangspunkt i multidisciplinære produktudviklinger (SW, HW, Mek) i komplekse organisationer involverende globale markeder og supply chains.

Vi vil starte med en story telling fra Danfoss’ agile transformation hvor vi både vil kigge på hvad der har fungeret godt og hvad der ikke gjorde. I breakout rooms vil der efterfølgende blive mulighed for at udveksle best practices og udvide netværket til fremtidig sparring og vi vil slutte af med at introducere en dugfrisk D3 model der kan hjælpe med til at sætte en ramme for hvilke metoder der bedst anvendes i de forskellige faser af hardwareudviklingen.

  • 18, aug 2021
  • 09:00 - 11:00
  • kr Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse | kr. 500 for ikke medlemmer