Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Agile metoder udenfor IT – giver det mening hos os?

Arla Foods

Gennem de seneste ca. 20 år er agile metoder gået fra at være ”noget eksotisk indenfor IT, kun benyttet af et lille antal softwareudviklere, til i dag, hvor en lang række af verdens største virksomheder transformerer deres arbejdsform til agile processer.

Virker det mon hos os?
Måske du selv har tænkt over, hvordan man kan tage agile principper og benytte dem i hele virksomheden og ikke kun hos IT. Det er faktisk ret upraktisk at arbejde agilt i IT, hvis resten af virksomheden ikke forstår måden at arbejde på og holder fast i andre principper. Så virker det ikke rigtig, det der agil, og du stopper måske transformationen, eller stiller dig tilfreds med en mindre del af den værdi du kan opnå. Nogen siger, at ”vi er anderledes – agil kommer ikke til at virke her”. Men har de ret i denne antagelse eller holder de fast i deres tankemønster, fordi det er vanskeligt at forandre noget så fundamentalt, som det kræver at skifte til agile metoder?

Hvordan taler vi om det?
Workshoppen har til formål at lade deltagerne diskutere dette spørgsmål med ligesindede fra andre virksomheder. Principperne der danner grundlag for de mest benyttede agile metoder, vil blive gennemgået i plenum og derefter diskuteret i mindre grupper, hvor du kan lege med ideen, om hvad der skal til i din virksomhed, for at gå hele vejen

Det handler altså ikke om IT, men hvordan hele virksomheden kan adaptere den tænkning, der ligger til grund for de agile metoder.

Tilmelding via linket til højre på siden senest 12. juni 2018.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse. Er du ikke medlem koster det kr. 900 ekskl. moms.

Læs mere om medlemskab og fordele.

  • 18, jun 2018
  • 15:00 - 17:30
  • Placeringer Sønderhøj 14, Viby J, , 8260,