Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Lad være med bare at “gå agil”!

Får du den fulde forventede forretningsværdi af din agile transformation?

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde og den næste disruption venter lige rundt om hjørnet. Mange virksomheder er derfor godt i gang med en agil transformation for at blive bedre til at tilpasse sig, men mange oplever at transformationen ikke giver den forretningsværdi, man havde forestillet sig på forhånd og nye udfordringer dukker op, man ikke havde før.

På webinaret vil vi dykke ned i hvorfor, nogle af udfordringerne opstår og hvordan man kommer rigtigt videre med sin agile transformation.

Vi vil tage udgangspunkt i Complexity Thinking og David Snowden’s Cynefin framework til at kigge på hvor de agile principper og metoder hjælper – men også hvor man skal passe på og hvor en agil tilgang gør mere skade end gavn.

Der lægges op til en aktiv dialog, hvor vi vil tage udgangspunkt i nogle af jeres konkrete udfordringer og oplevelser. Hvis tiden tillader det, kommer vi også ind på Danfoss’ agile transformation og de læringer, man har gjort sig der.

Målgruppe:
Ledere i en projekt- eller porteføljeorganisation, agile coaches og andre forandringsledere, der er på vej med eller overvejer en agil transformation.

  • 09, mar 2021
  • 09:00 - 11:00
  • kr 500 for ikke medlemmer | Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse