Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Cybersikkerhed i projektledelse

På dette webinar vil vi sætte fokus på risikostyring af cybersikkerhed i dine projekter, der gør, at du kan stille de rigtige spørgsmål og få afstemt dit projekt med virksomheden og ledelsens risikovillighed.

Implementering, udvikling eller indkøb i forbindelse med IT-projekter har aldrig være et en nem opgave. Denne udfordrende opgave er ikke blevet gjort nemmere med et øget fokus på IT- og cybersikkerhed – et område som de færreste projektledere har indsigt i. På dette webinar klæder vi projektlederen på til at forstå, hvordan de skal risikostyre deres projekter på en cybersikker måde.

Ofte tilfalder ansvaret for at gennemtænke risici projektlederen. Cybersikkerhed er ikke en undtagelse. Men uden specifik viden indenfor området oplever mange, at de tekniske aspekter er så krævende, at sikkerheden bliver tilsidesat eller overladt til leverandørens standardindstillinger. En mangel på ordentlig cybersikkerhed i dine projekter kan gøre projektet sårbart og skabe forsinkelser og mistillid, hvis det bliver opdaget for sent.

  • 25, mar 2021
  • 08:30 - 09:30
  • kr 500 for ikke medlemmer | Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse