Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Hvordan går det med projektet?

World Trade Centre

Projektverdenen er blevet mere kompliceret, ofte kompleks og nogle gange ligefrem kaotisk! I en verden der flytter sig konstant, er behovet for overblik, styring, ledelse og opfølgning vigtigere end nogensinde.

For at håndtere dette arbejder mange organisationer med, hvordan man kan styre og lede udvikling i en stadig mere indviklet og uforudsigelig virkelighed.

På den ene side står omfattende, skalerbare rammeværktøjer (fx SAFe) og diverse skemaer til at gøre status på dette og hint. På den anden side bøvler projekterne stadig med alt det, der findes i virkeligheden: forventninger, bekymringer, følelser, konflikter, historier, konkurrence, relationer, ja …mennesker.

I takt med, at mange projekter bliver mere agile og i højere grad mere selvorganiserende, får den menneskelige faktor endnu større betydning. På denne workshop vil vi argumentere for, at det samme gør sig gældende i styring og ledelse.

Kom og vær med til en workshop, hvor vi udforsker og er nysgerrige på de bagvedliggende mekanismer, der rammesætter vores projektstyring.

Læs mere og tilmeld dig via linket til højre på siden.

  • 26, sep 2019
  • 14:00 - 17:00
  • Placeringer Borupvang 3, Ballerup, , 2750,