Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Interkulturel diversitet i projektteams

Webinar

Det seneste år har sat skub i den virtuelle samarbejdskultur, og udviklet muligheden for at øge diversiteten i projekter.

Vi er ikke længere bundet af geografi, og udvikler os dagligt i at samarbejde og samskabe på tværs af menneskelige, kulturelle og faglige forskelligheder.

Heterogene teams har en anden dynamik end homogene teams, og indeholder større konfliktpotentiale.

Jo flere lag, der er i diversiteten, jo flere krav stiller det til projektleder. Måden forskellighederne og det interkulturelle samarbejde mødes og håndteres på, er nøglen til succes.

Hertil kommer navigation i nye mødeformer i form af virtuelle og hybride møder, som påvirker samspil, møde- og projektkultur forskelligt, alt afhængig af diversitet og kulturelle lag.

På dette webinar får du indsigt i tre store udfordringer ved høj grad af diversitet i projektteams. Du får inspiration til, hvordan man som projektleder kan udvikle sin interkulturelle kompetence og spotte samt forbygge potentielle konflikter. Der sluttes af med konkrete tips og tricks til at se ud over egen forforståelse og afdække, hvilke dynamikker der er i spil og hvor konflikten kommer fra.

Tilmelding senest den 7. september

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse. Er du ikke medlem koster det kr. 500 ekskl. moms.

Er du blevet forhindret i at deltage?
Hvis du bliver forhindret beder vi dig om – hurtigst muligt og helst senest den 7. september før kl. 12, om at kontakte os.
Måske kan du hjælpe en anden fra en eventuel venteliste – med at få din plad

  • 08, sep 2021
  • 15:00 - 16:00
  • kr 500 for ikke medlemmer | Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse