Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kan vi skabe (mere) bæredygtig ledelse i projekter?

Din PC

Merethe Klint er selvstændig organisationskonsulent, underviser og forfatter til bogen LYT! – om samspil i organisationer. Hun har undervist i projektledelse og Prince2 ® siden 2012, og har før det arbejdet for blandt andet A. P. Møller – Mærsk. Oprindeligt har hun en Cand.mag. i musikvidenskab med speciale i, hvordan vi kan skabe bedre løsninger ved at tænke på tværs af klassiske branchemæssige skel.

Som deltager på webinaret har du mulighed for at købe LYT! til særpris.

 

Bæredygtighed handler som oftest om, hvordan vi påvirker kloden. Det kan være i forhold til den påvirkning produktionsforhold har på klimabelastning, om vi spiser for meget kød og om vi producerer de rigtige ting.

Men hvad med forholdene i dit projekt? Er de bæredygtige? Eller belaster I jer selv og hinanden i en grad, så arbejdsmiljø og måske også produktet risikerer at blive påvirket negativt?

Det er en velkendt udfordring, at tempoet er højt og forandringerne mange i en del projekter. Derfor er det vigtigt at have styr på fundamentet, så det er muligt at agere proaktivt på de ting, der måtte opstå undervejs.

Merethe Klint kommer ikke med en færdig køreplan for, hvordan bæredygtig projektledelse ser ud. Derimod faciliterer hun et webinar, hvor det bliver muligt at drøfte, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for vores projektarbejde. Vi drøfter blandt andet:

  • Hvorfor er fokus på bæredygtig projektledelse vigtigt?
  • Hvad skal du være opmærksom på, hvis du vil gøre dit projektarbejde (mere) bæredygtigt?
  • Hvordan griber I jeres projekt an i dag – og hvad kan I gøre anderledes?

Tilmelding senest den 3. november

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse. Er du ikke medlem koster det kr. 900 ekskl. moms.

Er du blevet forhindret i at deltage?
Hvis du bliver forhindret beder vi dig om – hurtigst muligt og helst senest den 3.november før kl. 12, om at kontakte os. Måske kan du hjælpe en anden fra en eventuel venteliste – med at få din plads.