Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Lad være med at planlægge dit projekt

Webinar

Der skal sættes gang i udviklingen af et nyt, komplekst produkt, og vi ved på forhånd at der kommer mange læringer undervejs, der kan være svære at forudse og umulige at planlægge.
Vi har taget agile metoder i brug der hjælper os med denne kompleksitet, men det kan være svært at forene med den typiske organisations krav om klart og detaljeret at kunne afstemme forventninger, risikostyre og kunne fortælle præcist hvornår vi kan levere.
Når der skal laves signifikante investeringer, er der som regel også et ønske om en business case der lover hvor meget man kommer til at tjene på det nye produkt over de næste 10 år og regnskabschefen er som regel også svær at forhandle med når der i sensommeren skal budgetteres nøjagtigt og detaljeret for det kommende år.

I dette webinar tager vi et nærmere kig på de 2 store dilemmaer der ligger i dette og hvordan vi kan få enderne til at nå sammen:

  1. Hvordan man kan forene den store kompleksitet i produktudvikling med den typiske organisations krav til forudsigelighed?
  2. Kan man overhovedet lave en solid plan for det komplekse projekt med mange ubekendte eller er der anden måde at gribe det an på?

Indlægsholder på webinaret er Mark Adler Madsen

  • 16, sep 2021
  • 09:00 - 10:30
  • kr 500 for ikke medlemmer | Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse