Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Hvordan får du udviklet det gode PMO service katalog

Projektkontorets (PMO) service-kataloget:

Kun det HELT rigtige indhold skaber effekt for projekterne og hjælper virksomheden

Ingen beskrivelse indtastet

 

Hvem henvender dette sig til?

Head of PMO, PMO medarbejder, Senior projektledere der er nysgerrig på metoder, andre ”projekt-personer” med tæt relation til PMO-et (projektkontor).

Udbytte:

På dette webinar få du inspiration til hvordan du finder ud af hvad PMO-et skal fokusere på og hvordan du sikrer dig at kun de mest relevante services, metoder, teknikker, IT værktøjer osv. osv. bliver en del af PMO-ets arbejdsområde.

Vi kommer til at tale om hvorfor PMO-et skal interessere sig for virksomhedens strategi og hvordan du kan linke PMO-ets services til netop strategiske elementer.

Du kommer også til at se eksempler på hvordan PMO-ets servicekatalog kan visualiseres og kommunikeres til dine interessenter.

Program

09:00 Velkomst og introduktion

  • Intro til PMO-et projektkontoret
  • Hvad laver et projektkontor (PMO)?
  • Hvordan kan man beskrive PMO-ets services
  • Hvordan udvælger du de services et PMO skal
  • tage sig af?
  • Og lidt til sidst om hvordan du får dine PMO-
  • services til at virke

11:00 slut på webinar

Ingen beskrivelse indtastet

Indlægsholder: Hans Arnbjerg

Hans har siden 1996 arbejdet med projekter og porteføljer dels som global projektleder for produkt-udviklingsprojekter i farmabranchen og dels som Head of PMO i to internationale virksomheder.

Siden 2010 har Hans som selvstændig bidraget til udvikling af mere end 100 PMO-er og projektorganisationer i offentlig og private virksomheder, og derudover laver Hans uddannelse og træning af projektledere og styregrupper.