Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Projektledelse og substantiel magt

Webinar

Magt er både uundgåelig og nødvendig for værdiskabende projektledelse. Du kan ikke lede et projekt uden at skulle forholde dig til forskellige former for magt, der kan spille ind og påvirke din praksis.

Hvem sidder eksempelvis med det formelle mandat til at trumfe beslutninger igennem, der kan give dit projekt en helt ny drejning?

Hvordan spiller organisationens kultur ind på dit projekt i det skjulte, uden at du nødvendigvis lægger mærke til det? På hvilken måde danner de ord du selv og andre bruger om et projekt en magtfuld diskurs, som skaber Jeres virkelighed?

Til dette arrangement dykker vi ned i spørgsmål som disse, så du kan blive klogere på, hvordan du kan arbejde med magten frem for mod magten.

Frem for at fornægte magten vil vi til denne webinarrække smække magten op på projektbordet og undersøge, hvordan du kan anvende den aktivt og produktivt i din projektledelsespraksis.

Vi vil stille skarpt på magtens mange forskellige facetter til de tre webinarer, så du kan få indsigt i, hvordan du kan mestre forskellige former for magtpåvirkninger, og hvilke faldgrupper du skal være opmærksom på, når du leder et projekt.

  • 14, apr 2021
  • 08:30 - 09:45
  • Placeringer Egen PC, , , ,
  • kr 500 for ikke medlemmer | Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse