Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Projektlederen som adfærdsleder

Webinar

Fokus på menneskers tænkning og biases i projektledelse

Dette webinar handler om, hvordan mennesker tænker, beslutter og handler samt om menneskets tilbøjeligheder – vores biases.

Mennesker er ubevidste og kan være irrationelle og systematisk fejlbarlige. Hvis vi tager den kendsgerning ekstremt seriøst, betyder det, at vi som konsekvens vil kunne designe indsatser, der vil være fleksible og robuste til at håndtere menneskelige tilbøjeligheder – og det er denne agilitet og robusthed, der vil hjælpe dig som projektleder med at lede adfærd.

At tage højde for og arbejde med menneskelige biases og dokumenterede begrænsninger vil gøre deltagere i dette webinar i stand til at gentænke projektledelses sandheder og inspirere til nye måder at lede adfærd og blive bedre til at arbejde irrationelt.

Indlægsholder er Mettelene Jellinggaard.

Mettelene Jellinggaard, er underviser, facilitator og adfærdspsykologisk rådgiver i InSide Kommunikation. Mettelene har arbejdet med adfærdsledelse i de sidste 25 år og har i flere år været optaget af ledelsesparadigmer og det fremtidige fundament, som skal afløse de nuværende usunde og uproduktive selvudviklings-, kontrol og styringsparadigmer.

Tilmelding senest den 29. april via knappen Læs mere

  • 06, maj 2020
  • 08:00 - 09:00
  • Placeringer Egen PC, , , ,
  • kr 900 for ikke medlemmer | Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse