Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Strategiarbejde som effektiv problemknuser i komplekse projekter

Webinar

På dette webinar deler strategieksperterne Sune Dybdal og Kristian Sørensen en håndgribelig tilgang til at styrke strategiarbejdet og skabe mere forretningsværdi i virksomheder og organisationer.

Du får viden og centrale indsigter fra deres praksis som uvildige it-rådgivere, som du kan anvende direkte til at styrke strategiarbejdet og værdiskabelsen i din organisation.

Strategier er effektive problemknusere, og er ikke kun noget der hører hjemme i en topledelseskontekst. Det er en udbredt misforståelse at strategiarbejde behøver at være langstrakt, tungt og dyrt – strategier kan med stor effekt, anvendes når uforudsigeligheden og kompleksiteten stiger i projekterne.

Alle planer og strategier skal realiseres af almindelige mennesker i en travl hverdag. Derfor er det afgørende, at de er lette at handle på. Sune og Kristian vil inspirere om hvordan, man anvender adfærdsdesign til at understøtte eksekvering.

Sune og Kristian er energifyldte og inspirerende foredragsholdere og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs.

Du kan med fordel inden webinaret hente whitepaperet Viden og Modeller til Effektive Strategier her: https://itadvisory.dk/whitepaper-effektive-strategier/

Se en teaser for webinaret her:

Se teaseren for webinaret 16. juni kl. 8.30 om ‘strategiarbejde som effektiv problemknuser’

  • 16, jun 2021
  • 08:30 - 09:45
  • Placeringer Egen PC, , , ,
  • kr Gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse | kr. 500 for ikke medlemmer