Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Styrk dig selv som transformationsleder og bliv klar til en agil transformation – Aarhus

Scandic Aarhus Vest

Flere og flere virksomheder begiver sig ud på den agile rejse for at opnå større manøvredygtighed, som en del af deres ”Must-win-battles”. Mange virksomheder såvel i DK som i resten af verden har for længst set værdien i at arbejde agilt på teamniveau. Øget kvalitet i leverancerne, øget ”Speed-to-market”, boost i motivation og produktivitet, fuld udnyttelse af kompetencer i tværfaglige teams, der skaber innovative løsninger, for bare at nævne nogle.

Vi ser en stærkt stigende interesse for at skalere de agile arbejdsformer fra teamniveau til hele organisationen. Men vi ser også i disse år, at mange organisationer kæmper med at få det agile mindset og agile praktikker til at slå helt igennem. Der er mange gode tendenser, men også mange eksempler på, hvordan det ledelsesmæssigt kan være svært at favne det agile mindset. Det kalder på velreflekteret transformationsledelse, der tager udgangspunkt i den kultur og de værdier, der skal være tilstede for at en transformation kan lykkedes.

Vi vil på seminaret give indblik i helt konkrete praksisser og tænkning ifm. transformationsledelse. Praksisser som hjælper med at få folk ud af siloerne og ind i motiverede og kundefokuserede tværfaglige teams, der er hurtige og effektive til at innovere. Seminaret er en blanding af oplæg og involverende aktiviteter

Seminaret faciliteres af:
Pia Sternberg Petersen fra Agil procesforbedring
Ann-Dorte Fladkjær Nielsen fra Bankdata

Prisen for deltagelse er kr. 2.200 ekskl. moms for ikke-medlemmer.
Afmelding som ikke er meddelt sekretariatet senest to hverdage før, inden kl.12.00, vil blive faktureret kr. 750 ekskl. moms.

  • 06, feb 2018
  • 13:00 - 16:00
  • Placeringer Rytoften 3, Aarhus, , 8210, Danmark