Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Vinsmagning hos Quist Wine

Quist Vine

Kom og smag på julens italienske vine

Smagning af forskellige italienske vine og tilhørende små delikatesser.

Quist tager os med rundt i flere regioner af Italien, hvor vi skal besøge nogle små interessante vinerier og smage deres bud på vine som vil passe perfekt til de danske julemenuer.

Udvalget at julevine er gjort let for dig, og er sammensat af et udvalg af 5 Italienske vine, som med sikkerhed vil få jule-englene til at synge, vine som tager højde for de mange smagsnuancer når juleanden, flæskestegen, de brunede kartofler og rødkålen kommer på bordet.

Vi slutter af med at smage dessertvin, som er den perfekte vin til ris a la manden. Til smagningen vil der blive serveret snacks og delikatesser fra et lokalt bageri/cafe i bedste klasse

Quist Wine er et kompromisløst vinfirma med speciale i Italienske kvalitets vine. De har fokus på autentisk vin med kant, personlighed og medaljer, dyrket med kærlighed og entusiasme……Det kaldes passione!

Arrangementet koster 200 kr., som du dog får ’retur’ i form af vin/delikatesser efter eget valg på dagen eller i form af en voucher, som kan bruges til køb senere.

Læs mere via knappen til højre på siden.

  • 21, nov 2019
  • 16:30 - 18:30
  • Placeringer Klostermarken 1, Aalborg, , 9000,
  • kr 200