Indlæser Arrangementer

« Alle Arrangementer

Styrk forandringsledelsesmusklerne hos jer

Webinaret henvender sig til alle inden for projektverdenen, der kan se værdien af forandringsledelse, men som kæmper med at argumentere for, at få kompetencerne til eller at afsætte ressourcerne til forandringsledelse. Du kan være ansat i et PMO, være styregruppemedlem, være program- og/eller projektleder eller have en anden relevant rolle i projekter.

>>TILMELD DIG VED AT KLIKKE HER<<

Louise og Simon vil tage dig med ind i forandringsledelses-verdenen med en klar beskrivelse af begrebet og de forskellige niveauer, man kan betragte forandringsledelse på. Hele tiden holdt op imod projektledelse og fyldt med masser af gode argumenter for, hvorfor vi skal investere i forandringsledelse. De fortæller hvorfor god forandringsledelse er betinget af god projektledelse og introducerer 5 dimensioner, som man kan arbejde på for at styrke forandringsledelsesmusklen i organisationen. Det hele præsenteres gennem en konkret case. Gennem break out-sessions og polls inddrager vi dig som deltager, og du bliver opfordret til at reflektere over egen situation og mulige strategier for at få sat forandringsledelse i spil hos dig og din virksomhed.

Udbytte:

Efter webinaret er du blevet inspireret til at:

  • definere forandringsledelse
  • argumentere for forandringsledelse
  • implementere forandringsledelse
  • vurdere modenheden af forandringsledelse

Alt sammen på forskellige niveauer og holdt op imod projektledelse.

Program

8:00 Velkomst og introduktion

  • Hvad er forandringsledelse ift. projektledelse?
  • Hvorfor er forandringsledelse vigtig?
  • Hvordan styrker vi forandringsledelse?
    9:55 slut på webinar

______________________

Louise P. Borrit er freelance-konsulent indenfor projektledelse, forandringsledelse og kommunikation. Hun er IPMA C, Prince2, Prosci® Change Management Practitioner certificeret og har en Enterprise Change Management-uddannelse. Hun har implementeret Organisatorisk Change Management i KMD og udarbejdet værktøjskasse for Change Management i Leo Pharma. Har været i bestyrelsen og arbejdet for Dansk Projektledelse. Er nu i bestyrelsen for ACMP DK (Accociation for Change Management Practitioners Denmark).
Simon Lund-Jensen er Senior Management Consultant hos forandringseksperterne HUMAN UNIVERZ med speciale i organisatorisk forandringsledelse og forandringskommunikation. Simon har 10 års erfaring med forandringer på projekt- og organisationsniveau, blandt andet som Enterprise Change Manager i KMD. Han er cand.mag. i retorik, certificeret Prosci® Change Management Practitioner og uddannet i Enterprise Change Management.
______________________
Tilmelding senest den 17. januar 2022.
Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse. Er du ikke medlem, koster det kr. 900 ekskl. moms.
Bliver du forhindret i at deltage?
Hvis du bliver forhindret beder vi dig om – hurtigst muligt og helst senest den 17. januar før kl. 12, om at kontakte os. Måske kan du hjælpe en anden fra ventelisten – med at få din plads.