Bedriver du bæredygtig projektledelse? Så vil vi meget gerne tale med dig!

, //af

Af: Eva Lundahl, Ph.D., Forsknings- og ledelseskonsulent ved Videncenter for projektledelse, VIA University College

Er du projektleder, og arbejder du med at gøre dine projekter mere bæredygtige? Og har du lyst til at fortælle om din måde at tackle bæredygtighed på i projektsammenhæng? Så vil vi meget gerne tale med dig!

Vi er i Videncenter for projektledelse i gang med et forskningsprojekt om bæredygtig projektledelse, og har derfor brug for at tale med projektledere inden for både det private erhvervsliv og den offentlige sektor, der lige nu arbejder med at:

  • oversætte organisationens bæredygtighedsstrategi til projekter,
  • udarbejde konkrete modeller for bæredygtig projektledelse,
  • implementere bæredygtigheds-metoder og værktøjer som fx livscyklusanalyser og udvidede interessent analyser,
  • implementere standarder for bæredygtig projektledelse, som fx ISO eller GPM P5,
  • måle og rapportere på projekters bæredygtighed gennem KPIer for CO2 aftryk og andre miljø-relaterede eller sociale bæredygtighedsindikatorer,

… eller på anden vis er i gang med at undersøge eller implementere konkrete tiltag for at tænke bæredygtighed ind i projektplanlægning og projekteksekvering.

Vi afholder 20-30 minutters interviews inden sommerferien. Deltagelse i forskningsprojektet sker fortroligt og vi anonymiserer data.

Forskningsresultater præsenteres på webinar den 4.12

Min kollega, Peter Harboe og jeg vil på Dansk Projektledelses webinar den 4.12 2024 fortælle om de foreløbige resultater fra vores forskning og give konkrete anbefalinger til projektledere, der skal arbejde med bæredygtighed.

Kontakt mig for et møde

Hvis du er interesseret i at dele din viden og erfaringer med at lede og styre bæredygtige projekter, kontakt mig gerne snarest så vi kan finde en tid i kalenderen til en snak.

På forhånd tak for din hjælp!

Kontakt:

Eva Lundahl, Ph.D., Forsknings- og ledelseskonsulent

Videncenter for projektledelse

VIA University College, Campus Horsens

T: +4587550178

E: ELUN@via.dk

https://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/projektledelse/videncenter-for-projektledelse

Eva Lundahl
Ph.D. er forsknings- og ledelseskonsulent på VIA University College og arbejder bl.a. med hybridledelse, bæredygtig projektledelse og lederudvikling. Hun har selv et hybridarbejde og ved, hvor vigtigt det er at prioritere de sociale og personlige relationer med kolleger og samarbejdspartnere for at opretholde engagement og tilknytning til teamet og organisationen.