TIRSDAGSTIMEN – live!

//af

Vær med i dialogen om ledelse af projekter – hver anden tirsdag kl. 8.30 på Spotify Live!

Vores filosofi er, at jo oftere du italesætter din viden, handlinger og problemstillinger, jo bedre bliver du også til at reflektere og få læring ud af dit eget arbejde. Det skader jo aldrig at blive klogere!

Indtil nu har vi afprøvet forskellige tidspunkter på dagen for afholdelse af Tirsdagstimen, og vi har nu lagt os fast på Tirsdag morgen
kl. 8.30-9.30 hver anden uge. 60 minutter, hvor mange alligevel læser mails eller er på vej på arbejde i bilen eller toget.

Hvorfor ikke klikke ind på appen Spotify Live! og få lidt inspiration fra morgenstunden? Vi taler om alle kompetencer inden for projektledelse, og vi taler med alle typer ledere af projekt, som alle er medlemmer af DPL. Muligheden for at udvide dit netværk følger med som bonus.

Læs mere om datoer og emner – klik her.

TIRSDAGS TIMEN – live!

Vær med i dialogen om ledelse af projekter – hver anden tirsdag kl. 8.30 på Spotify Live!

Tirsdagstimen Live! er til dig som vil holde dig skarp i ledelse af projekter ved at italesætte det du selv gør og blive inspireret af andres tilgang indenfor samme specifikke kompetence. Dette er dit Klubhus – det er din mulighed for at byde ind med dine synspunkter og erfaringer, hvis du har lyst. Men du er også velkommen til blot at lytte med og få inspiration og gode råd, om ledelse af projekter, fra de andre medlemmer. Vores medlemmer er en god blanding af nye og garvede projektledere på alle niveauer. Derfor giver det så god mening, at vi blander dem på kryds og tværs i Klubhuset. Netop på den måde kan alle bidrage med og modtage inspiration, tips og viden inden for alle typer af projekter, fagområder og brancher.

Se datoer og emner for de næste Tirsdagstimer her!

Bragt i DPL Magasinet, juni 2022

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.