Tirsdagstimen flytter platform

//af

Siden Spotify Live platformen lukkede ned i april, har vi brugt tid på at teste andre lydplatforme af for at finde en ny adresse til de fremtidige sessioner af Tirsdagstimen. Nu kan du snart deltage i Tirsdagstimen via LinkedIn Audio Events. LinkedIn Audio Event er et live lydformat, hvor du med din LinkedInprofil deltager live og udelukkende via lyd. Det smarte ved dette format er at alle som er på LinkedIn kan deltage både som lytter og taler.

I Tirsdagstimen mødes projektinteresserede i et virtuelt ‘rum’, hvor vi sammen kan drøfte trends, tendenser og daglige udfordringer omkring ledelse af projekter, programmer, porteføljer og initiativer. DPLs formand, Christina Foldager, faciliterer debatten og vi finder inspiration til dagens emne i KIP-bogens indhold om kontekst, mennesker og metoder. Tirsdagstimen er dermed et godt sted at spille sig klogere på IPMA-certificeringens kompetencer, men Tirsdagstimen er relevant for alle, der ønsker at være en del af en fælles erfaringsudveksling og uformel debat omkring ledelse af projekter.

Første gang du deltager i LinkedIn Audio Live skal du huske følgende:

  • Sørg for stabil forbindelse ved at have så få browsere kørende som muligt, og luk andre browsere såsom videostreaming, -opkald, radio mv.
  • Tag dit headset på – forbind enten via din SmartPhone eller pc
  • Ræk hånden op, hvis du vil have ordet – host kan på den måde tillade dig at komme til orde
  • Hvis du kommer på scenen, skal du huske at unmute din mikrofon – den er nemlig helt automatisk på mute

Se kommende planlagte emner til Tirsdagstimen her

Vi har gjort det nemt for dig at deltage og oprettet en vejledning som du kan hente her

Følg Dansk Projektledelse på Linkedin her – du vil modtage en notifikation når der er en ny Audio Live Tirsdagstimen hvis du følger vores LinkedInside.

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.