Unknown unknowns – simpel metode baseret på Successiv Princippet

//af

Tidligere på måneden havde region syd inviteret til årsmøde med besøg af gæsteindlægsholder Henrik K. Søndergaard fra HKS Consult.

Henrik satte fokus på ‘Estimering af Unknown Unknowns – kom tættere på virkeligheden’. Her gav Henrik en metode for, hvordan vi kan forsøge at estimere ‘Det vi ikke ved – at vi ikke ved‘, hvilket nok lyder modstridende i manges ører. Henrik gav en simpel metode for, hvordan man kan gøre sit bedste til at komme tættere på virkeligheden ved at benytte samme metode som i Successiv Princippet (trepunkteestimeringer).

Læs mere om metoden her

Seneste nyt fra Dansk Projektledelse og region syd

Årsmødet blev afsluttet med en status fra direktør Jesper Schreiner, der gav indsigt i de nye vinde, der blæser i foreningen og hvilke hovedmål man har sat sig, samt årsberetning fra region syds formand Judith Parus.

Vil du med næste gang?

Dansk Projektledelse afholder mellem 25-30 seminarer, gå-hjem-møder og webinarer om året, der alle er gratis, hvis du er medlem af foreningen. Et års medlemskab koster kun 1550 kr. (ex moms) – og så kan du deltage på så mange arrangementer, du har lyst til. Læs mere om medlemskab og fordele her.

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.