DPL Community

Det nye DPL Magasin er på gaden nu

Det nye magasin er på gaden

Bæredygtig ledelse af projekter

Den nye udgave af vores medlemsmagasin er på gaden nu. Måske har du modtaget det i posten? Ellers er det lige på trapperne.

Du tænker måske på miljøet, regnskoven og om det virkelig kan passe at man stadig udgiver magasiner fysisk. Vi har valgt at gøre det i år som en test, for mange af vores medlemmer har givet udtryk for, at de har savnet det fysiske magasin i Corona-tiden.

Derfor lader vi nu dig selv vælge. Hvis du fremover kun vil modtage magasinet online, så send os en mail på info@danskprojektledelse.dk. Så sidder Rasmus klar til at indtaste dine informationer. Du må meget gerne også tage stilling til om alle informationer om dig er korrekte, og så kan Rasmus rette det hele samtidig.

Vi håber at du vil nyde vores Svanemærkede og FSC mærkede magasin – og give det ekstra eksemplar til en god kollega eller kontakt i dit netværk.

Læs gerne følgebrevet, hvor der står lidt om vores tilbud til nye medlemmer. Vi vil nemlig gerne være endnu flere engagerede medlemmer hos DPL, og det har vi brug for din hjælp til.

Læs magasinet online her Klik her

Dansk Projektledelse

Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer. Vi tror på at den dialog og det vi kan lære af hinanden bidrager til bæredygtig udvikling af løsninger produkter, virksomheder, organisationer og samfund


Styrk dit netværk

Bliv en del af et stærkt netværk, der tør videndele og udveksle erfaringer for at løfte ledelse af projekter, initiativer, programmer og porteføljer

Bliv medlem af DPL