DPL Community

Indlægsholdere søges

Gennem evalueringer på vores arrangementer får vi ofte rigtig gode idèer til emner på fremtidige møder og webinarer

Vi har brug for din hjælp!

Desværre, kan vi ofte ikke gå videre med alle de gode idéer – fordi vi mangler indlægsholdere inden for de respektive emner.

Vi synes, det er rigtigt ærgerligt, når vi ikke kan gå videre med en idé, fordi vi ikke kan finde en indlægsholder, derfor rækker vi nu ud, for at høre om du eller en du kender, ved noget om og har lyst til at afholde et webinar eller møde om et af følgende emner:

  • Differentierede niveauer af ressourcestyring. Vi kender alle den forkromede, tunge ressourcestyring og den ”manglende” i den anden ende.
  • Hvornår får man mest ud af ressourcestyring uden at bruge oceaner af tid?
  • Hvordan laver andre kapacitetsstyring i forbindelse med Porteføljestyring? – det kan godt være at man har det korrekte antal head counts men er det de rigtige kompetencer?
  • Nedbrydning fra head count til roller/ressourcer – skal det foregå i et fælles system eller har nogle erfaring med at det fungerer fint med diverse excelark?

Honorar aftales individuelt og varierer alt efter type af arrangement, varighed m.m.

Kontakt os meget gerne på arrangementer@danskprojektledelse.dk eller ring til Annemarie Fjeldborg på tlf. 48 74 94 25

Louise Kærbo

Arbejder med kommunikation og markedsføring af Dansk Projektledelses ydelser, herunder også vedligehold og opdatering af web samt med-redaktør på magasinet Projektledelse. Har været ansat i Dansk Projektledelse siden januar 2015.


Styrk dit netværk

Bliv en del af et stærkt netværk, der tør videndele og udveksle erfaringer for at løfte projektarbejdet.

Bliv medlem af DPL

leave a reply