DPL Community

Ny direktør i Dansk Projektledelse

Bestyrelsen har pr. 1. maj 2021 ansat Sven Demant, som ny direktør i Dansk Projektledelse.

Der er brug for en forening i Danmark, der har projekter som omdrejningspunkt. Bestyrelsen er sikre på, at Sven sammen med de frivillige i foreningen og sammen med sekretariatet vil sørge for, at Dansk Projektledelse udfylder præcis den rolle.

Stærkt værdimæssigt match og drive

Bestyrelsen er helt utrolig glade for, at få Sven ombord. Flere vil nok have stiftet bekendtskab med ham allerede, da han gennem en årrække har været topengageret i Dansk Projektledelse. Bestyrelsen glæder sig derfor rigtigt meget til det fremtidige samarbejde med Sven.

”Sven har i et stærkt ansøgerfelt differentieret sig ved at kende vores forening og vores kompetence-certificering rigtig godt. Hertil kommer et stærkt værdimæssigt match mellem Sven og foreningens formålsdrevne tilgang. Han bringer fornyet energi – og den har han masser af – ind i Dansk Projektledelse, som han formår at beskrive med nye ord og ny værdi. Værdi, der kan tiltrække nye medlemmer. Vi forventer, at alle medlemmer vil få stor glæde af hans drive og kompetencer i vores rejse mod at blive et moderne klubhus for projektledere” udtaler bestyrelsesformand Christina Foldager.

Den nye direktør overtager rollen på et tidspunkt, hvor medlemmer har efterlyst mere synlighed af foreningen og italesættelse af mangfoldigheden i projektledelse i Danmark anno 2021.

”Som person tror jeg på værdien af at gøre noget betydningsfuldt i stedet for snævert fokus på kortsigtet eller egen succes. Dansk Projektledelse skal derfor ikke kun være verdens bedste klubhus for projektledere men samtidig bidrage til at vores medlemmer skaber en bedre verden ved hjælp af god projektledelse. Verden har ændret sig og det skal foreningen også. Nogle kalder det foreningens Second Founding, jeg vil kalde det en spændende udviklingsproces og en åben invitation til alle, der leder eller deltager i projekter” siger Sven Demant.

Udvikling og nye tiltag

Foreningen står overfor, med Sven i spidsen, at skulle gennemføre en række nye tiltag. Derfor er der mere end nogensinde brug for dig derude! Har du lyst til at være med fra start og udvikle foreningen, så er tidspunktet perfekt. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe hinanden på vej.

Blåbog: Sven Demant

Sven er 53 år gammel og bor lidt nord for København. Han har suppleret sin danske uddannelse, som akademiøkonom Marketing & Service, med en international projektlederuddannelse Henley Executive MBA Project Management. Efterfølgende har han specialiseret sig i udvikling af teams, grupper og ledelse via en Post-Graduate Certificate i Facilitation på masterniveau for i 2018 at afslutte sin forskning i styregrupper med titlen MSc in Business & Management Research.

I sin mangeårige karriere har Sven arbejdet som programdirektør og leder på to af verdens førende business schools (Henley UK og IMD Schweiz), og været med til at etablere Compaq Computer i Danmark samt arbejdet hos Xerox Corporation i Danmark og Australien. Senest kommer han fra en rolle som ledelseskonsulent, hvor han har brugt kombinationen af sin praktiske ledelseserfaring, akademiske forskning og uddannelser til udvikling af ledelsesakademier, lederteams og organisationskulturer.

Sven kommer derfor med stor erfaring i at udvikle organisationer, programmer og ledere indefra, hvilket er omdrejningspunktet i foreningens nye strategi, hvor projektmodning af virksomheder, udvikling af projektledere og refleksion over faglige kompetencer, er nøgleord.

 

Sven og teamet er allerede trukket i arbejdstøjet.

 

Louise Kærbo

Arbejder med kommunikation og markedsføring af Dansk Projektledelses ydelser, herunder også vedligehold og opdatering af web samt med-redaktør på magasinet Projektledelse. Har været ansat i Dansk Projektledelse siden januar 2015.


Styrk dit netværk

Bliv en del af et stærkt netværk, der tør videndele og udveksle erfaringer for at løfte projektarbejdet.

Bliv medlem af DPL

leave a reply