DPL Community

Sådan udnytter du dit DPL medlemskab

Hos DPL vil vi gerne løfte vores

medlemmer til nye højder. Forstå

DPL’s opbygning på et øjeblik med vores “Tornado”.

Er du klar til at udvikle dig som projektleder – og er du medlem af DPL? Så kig med her. Tornadoen giver dig overblik over alle dine muligheder for at tage på en vækstrejse med Dansk Projektledelse. Måske er du helt nyt medlem – eller måske har du været med i mange år. Vi har udviklet os meget det seneste år, så tag et kig på Tornadoen for at få styr på alle din muligheder som medlem.

Med Tornadoen har vi forsøgt at visualisere den vækstrejse, du kan tage på som medlem af DPL. Det kan være svært at danne sig et overblik ud fra hjemmesiden alene. Så tag et kig nedenfor – og klik dig så videre på hjemmesiden til de relevante emner.

Vi er aktive på LinkedIN og Facebook. Hvis du følger os der, så får du løbende ny viden og invitationer til vores webinarer og events og meget mere. Du får desuden nyhedsmails som medlem og du kan holde dig ajour på vores hjemmeside.
Som medlem af DPL viser du omverdenen, at du er stolt af at være projektleder, og at du tager din titel seriøst. Desuden viser det også, at du vil følge med i det nyeste der sker inden for projektledelse – og at du er en person som aktivt tager del i en forening.
Som medlem modtager du hver måned en mail med oversigt over kommende arrangementer og webinarer. På den måde kan du følge med og sikre dig en plads som en af de første. Her får du gratis mere end 50 fagrelevante webinarer årligt. Det er da værd at udnytte som medlem.
Tirsdagstimen er en times dialog om temaer inden for projektledelse. Den afholdes for medlemmer hver anden tirsdag, og baserer sig på appen Spotify Live! hvor man i et lukket forum kan byde ind med egne erfaringer i dialogen med andre medlemmer. Sven Demant styrer løjerne. Se mere på www.danskprojektledelse.dk/tirsdagstimen
På vores hjemmeside har vi et community, hvor alle medlemmer kan lave indlæg og skrive artikler og dele metoder og værktøjer mm. Her har du mulighed for at få din viden bredt ud til en engageret gruppe af mennesker inden for projektledelse. Vi deler ofte artiklerne på vores sociale medier – og de bedste indlæg tager vi med i vores fysiske magasin. https://danskprojektledelse.dk/projekt-community/
Tidsskriftet hedder nu “DPL Magasinet”. Vi har forsøgt at forny os med nyt udseende og læsevenligt indhold som er fagligt relevant for medlemmerne. Alle medlemmer kan bidrage med indlæg og artikler, hvis det er relevant og godt indhold. Tag en snak med vores redaktion om dine muligheder for at bidrage.
Som medlem har du gratis adgang til mere end 50 fagligt relevante webinarer om året. Det er værd at udnytte, for vi gør os umage for at få de bedste indlægsholdere. Du kan vente dig virkelig god viden og læring – og du kan deltage i et ubegrænset antal webinarer. Se kalenderen for alle webinarer.
Tx3 Teams udspringer af hvert webinar. Efter hvert webinar har du mulighed for at danne et Temabaseret tidsbegrænset team med andre som har deltaget – og fordybe jer i emnet sammen. Ofte er Tx3 begrænset til en periode på 3-9 måneder. Læs mere på https://danskprojektledelse.dk/tx3-teams/
Som medlem har du også adgang til workshops med ProjektKIT spillet. Prøv det LIVE med skaberen af Spillet – Flemming Feilberg – som gamemaster. Se de næste datoer i vores kalender på hjemmesiden.
Vi afholder af og til konferencer for ledere af projekter. Hold øje med vores kalender.
Der afholdes løbende gå-hjem-møder, regionsnetværksmøder og møder for Young crew. Dette bliver annonceret via mail. på sociale medier og i vores kalender.
Discovery-turene er ture som DPL er vært for. Vi deltager i større events – men som en samlet DPL gruppe. Vi mødes før og efter eventet til en kaffe/drink og taler dagens emne igennem med de andre medlemmer. På den måde er man “aldrig alene” ude til de store events, men har en base af folk man kender.
At blive IPMA-certificeret er i høj kurs både blandt arbejdsgivere og ledere af projekter. Det er din mulighed for at få papir på ALLE dine kompetencer og erfaringer som projektleder, og ikke kun en certificering hvor du skal huske ting udenad. Det er en selvvurdering og en metode til at blive en endnu stærkere og dygtigere projektleder. Du kan tage IPMA på 4 niveauer – og du kan starte på det niveau som passer til din erfaring. Læs mere på www.ipma.dk

Dansk Projektledelse

Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer. Vi tror på at den dialog og det vi kan lære af hinanden bidrager til bæredygtig udvikling af løsninger produkter, virksomheder, organisationer og samfund


Styrk dit netværk

Bliv en del af et stærkt netværk, der tør videndele og udveksle erfaringer for at løfte ledelse af projekter, initiativer, programmer og porteføljer

Bliv medlem af DPL