DPL Community

Unknown unknowns – simpel metode baseret på Successiv Princippet

Tidligere på måneden havde region syd inviteret til årsmøde med besøg af gæsteindlægsholder Henrik K. Søndergaard fra HKS Consult.

Henrik satte fokus på ‘Estimering af Unknown Unknowns – kom tættere på virkeligheden’. Her gav Henrik en metode for, hvordan vi kan forsøge at estimere ‘Det vi ikke ved – at vi ikke ved‘, hvilket nok lyder modstridende i manges ører. Henrik gav en simpel metode for, hvordan man kan gøre sit bedste til at komme tættere på virkeligheden ved at benytte samme metode som i Successiv Princippet (trepunkteestimeringer).

Læs mere om metoden her

Seneste nyt fra Dansk Projektledelse og region syd

Årsmødet blev afsluttet med en status fra direktør Jesper Schreiner, der gav indsigt i de nye vinde, der blæser i foreningen og hvilke hovedmål man har sat sig, samt årsberetning fra region syds formand Judith Parus.

Vil du med næste gang?

Dansk Projektledelse afholder mellem 25-30 seminarer, gå-hjem-møder og webinarer om året, der alle er gratis, hvis du er medlem af foreningen. Et års medlemskab koster kun 1550 kr. (ex moms) – og så kan du deltage på så mange arrangementer, du har lyst til. Læs mere om medlemskab og fordele her.

 

 

Louise Kærbo

Arbejder med kommunikation og markedsføring af Dansk Projektledelses ydelser, herunder også vedligehold og opdatering af web samt med-redaktør på magasinet Projektledelse. Har været ansat i Dansk Projektledelse siden januar 2015.


Styrk dit netværk

Bliv en del af et stærkt netværk, der tør videndele og udveksle erfaringer for at løfte projektarbejdet.

Bliv medlem af DPL

leave a reply