Danmarks stærkeste netværk

– når projektledelse er i centrum

Kommende arrangement

Nyheder fra Dansk Projektledelse

07/07/2020 in Nyheder

Hvem smed håndgranaten?

Har du oplevet eksperimentkultur, kontinuerlig feedback og selvorganisering ramme din organisation? Svaret er højst sandsynligt ja! Hos langt de fleste organisationer føles det som om, nogen har smidt en kulturmæssig…

Read More

Hvorfor Dansk Projektledelse?

DPL Community

Hvad er DPL Community?

Dansk Projektledelses community er stedet hvor vi deler erfaringer med hinanden og løfter den generelle standard for projektledelse i Danmark.

Vidensdeling og erfaringsudveksling kan gøre os alle klogere, og vi håber I vil dele rundhåndet ud af jeres teorier, metodikker og oplevelser – gode såvel som dårlige – så vi alle kan blive bedre projektledere.

DPL Community er åbent for alle, medlemmer såvel som ikke-medlemmer.

Gå til DPL Community

Forfatter i fokus

Pia Petersen

Pia Petersen er partner og seniorkonsulent i Agil Procesforbedring. Hun har mange års erfaring med udvikling af agile kulturer i forskellige typer af organisationer …

Seneste indlæg:

Big Room Planning – Fælles retning, koordinering og commitment

Ledelse er noget, vi producerer sammen

Månedens indlæg

Hold fast på dine kæpheste

Vi har kilometervis af bøger om projektledelse, og det skorter ikke på gode råd om dit og dat; men det hele kogt ned i nogle få generelle og langtidsholdbare råd har ingen endnu evnet at formulere. Forfatterne er ellers efter min mening tæt på – lige før de …

Læs indlægget

Danmarks stærkeste netværk

Dit absolut stærkeste netværk, når projektledelse er i centrum. Deltag i arrangementer og netværksgrupper, der øger dialog, videndeling og sparring på tværs af brancher og projekter.

Gå til Netværk

Ny viden og trends

Få ny viden, hør om tendenser og nyt fra forskning om projektledelse. Dansk Projektledelse samler viden, erfaringer og debatter til dig, når du ønsker at vide mere.

Gå til Community

Nå dit fulde potentiale

Projekter er kommet for at blive – modeller, metoder og tilgange til projekter ændrer sig. Dansk Projektledelse sørger for, du kan holde dig opdateret og opkvalificeret.

Gå til Om os

7 tips til succes som projektleder

LÆS MERE

Seneste indlæg

Podcast: Rundt om projektledelse

Hvem smed håndgranaten?

Projekter i en brydningstid anno 2020

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Dansk Projektledelse direkte i din indbakke