5 gode grunde til at blive medlem 

#1

Du får løbende styrket, løftet og tilegnet dig nye kompetencer inden for projektfaget bl.a. gennem vores månedlige nyhedsbreve.

#2

Du deltager gratis i alle vores webinarer, seminarer og gå-hjem-møder. Vores arrangementer tager udgangspunkt i håndtering af aktuelle og unikke projekter og problemstillinger.

#3

Du modtager magasinet Projektledelse tre gange om året. Projektledelse indeholder artikler om nyeste tendenser, anmeldelser af fagrelevante bøger samt debatoplæg om emner relateret til den projektorienterede virksomhed.

#4

Du får mulighed for at styrke dit netværk, enten via vores regionale netværksgrupper eller ved at benytte tilbuddet om at blive en del af en professionelt styret netværksgruppe hos EGN Netværk Danmark.

#5

Du får gode rabatter på fagbøger, IPMA Certificeringen og konferencer arrangeret af os eller vores samarbejdspartnere.

Bliv medlem

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

Gratis arrangementer

Medlemmer deltager gratis på alle møder, seminarer & webinarer

Se alle arrangementer

Læs det seneste
PROJEKTLEDELSE

“Medlemskabet af Dansk projektledelse betyder for mig, at jeg kan blive inspireret af artikler, kurser og seminarer om emner indenfor projektledelse. Det er med til at jeg kan holde mig orienteret.
Væsentligst er dog, at medlemskabet åbner op for at jeg kan mødes og netværke med projektledere på tværs af virksomheder og brancher.”

Mette Bruun Severinsen, Product Owner, Danske Bank