7 gode grunde til at blive medlem

  1. Som medlem hos Dansk Projektledelse, bliver du en del af Danmarks stærkeste netværk af projektledere. Her er mulighed for sparring på kryds og tværs af branche og erfaring – og til en pris, som ingen andre netværk tilbyder. Læs mere om medlemskab og priser.
  2. Som medlem deltager du gratis i alle vores seminarer og gå-hjem-møder, som tager udgangspunkt i håndtering af aktuelle og unikke projekter. Vi afholder arrangementer over hele landet. Du får her er en god mulighed for at få efteruddannelse, uden at skulle investere yderligere. Se alle vores kommende arrangementer her.
  3. Brug vores community på hjemmesiden, hvor trendsættere og  first movers ,samt alle andre der arbejder med projektledelse, deler artikler, erfaringer og debatterer. Hvis du har udfordringer indenfor projektledelse, kan du måske finde svaret her – ellers kan du spørge i community’et efter gode råd. Gå  til community her.
  4. Du får tilsendt aktuel information, i form af nyhedsmails, tidsskiftet Projektledelse med faglige artikler om tendenser og trends.
  5. Det er din forening! Der er masser af måder, hvorpå du kan være med til at bestemme i hvilken retning, du ønsker foreningen udvikler sig. F.eks. kan du deltage i en af de regionale netværksgrupper, som arrangerer arrangementer i din landsdel. Du kan også være aktiv i en udviklingsgruppe eller gå hele vejen og stille op til bestyrelsen, og på den måde præge foreningens og – måske endda – fagets udvikling. Under menupunktet netværk, kan du læse mere om de forskellige netværk, vi faciliterer.
  6. Som ung/yngre projektleder, bliver du medlem af vores Young Crew-netværk, som afholder arrangementer præcis tilpasset din målgruppe. Her er et stort engagement og masser af gode ideer til den nye projektleder.
  7.  … og så har vi ikke engang fortalt om de rabatter du kan opnå med et medlemskab. F.eks. nedsat pris på bøger, IPMA Certificering osv, og Danmarks største konference for projektledere – Symposiet Projektledelse.

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

Gratis efteruddannelse

Alle vores seminarer og gå-hjem-møder er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse

Se alle arrangementer

Læs det seneste
PROJEKTLEDELSE

“Medlemskabet af Dansk projektledelse betyder for mig, at jeg kan blive inspireret af artikler, kurser og seminarer om emner indenfor projektledelse. Det er med til at jeg kan holde mig orienteret.
Væsentligst er dog, at medlemskabet åbner op for at jeg kan mødes og netværke med projektledere på tværs af virksomheder og brancher.”

Mette Bruun Severinsen, Product Owner, Danske Bank

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Dansk Projektledelse direkte i din indbakke