Hvad er Young Crew

Young Crew er et ungt, fagligt netværk, som samles om interessen for projektledelse. Medlemmerne af Young Crew er højst 36 år gamle, er ny projektleder i arbejde med op til to års erfaring, studerende indenfor projektledelsesfeltet eller har blot en passioneret interesse for projektledelse. Omdrejningspunktet er vores fælles interesse og passion for projektledelse.

Dansk Projektledelse er afsender på netværket, som er en del af et større fællesskab. Young Crew  er nemlig veletableret i mange lande verden over, og derfor er Young Crew Denmark en essentiel del af den internationale projektledelsesorganisation IPMA og deres ”Young Crew mission”:

”Young Crew is a key component  of IPMA’s growth and development of the leaders of tomorrow”.

Hvorfor skal du være med – og hvad får du ud af det?

I Young Crew har vi et passioneret ønske om at skabe de mest hensigtsmæssige rammer for faglig udvikling, networking og læring. Derfor har vi altid vores medlemmer i fokus, når vi arrangerer spændende arrangementer som workshops, netværksbarer og foredrag med relevante oplægsholdere fra erhvervslivet.

Vi udfordrer projektledelsen som vi ser i praksis, fordi vi tror på, at projektledelse er et felt der udvikler sig meget hurtigt. Derfor fokuserer vi i Young Crew på de nyeste tendenser og trends indenfor projektledelse.

Du får et netværk af projektledere, der deler samme interesse for projektledelse fra andre virksomheder i Danmark, som du kan erfaringsudveksle og sparre med-  og som du måske kan bruge i din fremtidige karriere?

Sidst, men ikke mindst, får du medlemskab af Dansk Projektledelse og dermed adgang til deres netværk, kurser og kompetencer.

Er du  interesseret i at høre mere om Danmarks bedste, faglige netværk for unge projektledere, så tøv ikke med at kontakte os!

Se mere om Young Crew her.

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

Camilla Storm

Formand Young Crew Danmark


Normal
dplycdk@gmail.com

“Young Crew giver mig mulighed for at mødes med andre ambitiøse unge projektledere, der er med til at give sparring og inspiration. Derudover har jeg fået en større viden om - og bredere perspektiv på - projektledelse, og hvordan man arbejder med disciplinen på tværs af brancher.”

Anne-Katrine Engholm Schmidt, Business Development Consultant, KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Dansk Projektledelse direkte i din indbakke