Styrk dit netværk, styrk din faglighed og skab relationer til andre, der arbejder med projektledelse

 

Som et led i udviklingen af fremtidens netværk, har Dansk Projektledelse valgt at indgå et samarbejde med EGN Netværk Danmark, Danmarks ældste og førende udbyder af professionelle netværksgrupper. EGN har projektnetværksgrupper fordelt i hele Danmark – og der er også plads til dig.

Når du melder dig ind i en EGN projektnetværksgruppe lægges der særlig vægt på det personlige match. EGN tilbyder netværksgrupper for både den nye projektleder, den erfarne programleder, lederen for projektlederen eller dem i PMO’et eller porteføljestyringen. Som medlem af Dansk Projektledelse får du medlemskabet til en særlig favorabel pris.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder i en netværksgruppe hos EGN? Kontakt Jon Jakobsen på telefon +45 30 32 93 66 eller e-mail: jon@egn.com

EGN Netværk Danmark
Hvad der startede som én mands vision i 1992, er i dag et global netværk med 14.000 medlemmer i 15 lande, der tilsammen repræsenterer mere end 8.000 virksomheder og 70 faggrupper. Et professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

Jon Jakobsen


Netværksrådgiver og teamkoordinator
EGN
jon@egn.dk

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

"Det at være i vores netværksgruppe giver mig en unik mulighed for sparring og samvær med andre kompetente projektledere. Vi er i stand til at give hinanden kvalificeret med- og modspil og inspiration til håndtering af forskellige ledelsesmæssige udfordringer."

Jesper Villadsen, Arla

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Dansk Projektledelse direkte i din indbakke