Gå ikke glip af årets konference for projektledere i 2020

Sæt kryds i kalenderen 26.-27. maj 2020 allerede nu!

Vi er rigtigt glade for endelig at kunne melde datoerne ud for afholdelsen af årets konference for projektledere i 2020 – nemlig Symposiet Projektledelse. Sæt kryds i kalenderen tirsdag 26. maj og onsdag 27. maj 2020, hvor vi endnu engang byder inden for til et brag af en konference. Vi rykker i 2020 teltpælene op og flytter lidt uden for København. Symposiet afholdes i år på Glostrup Park Hotel i Glostrup. Der er gode transportmuligheder – uanset om du kommer i bil eller med toget. S-toget er blot 5-10 min. gang fra hotellet.

Glæd dig til en konference, hvor projektledelse er i fuldt fokus

Selvom hovedtemaet endnu ikke ligger helt fast, tør vi godt love endnu en konference hvor projektledelse er i fuldt fokus. I stil med tidligere år vil symposiet være særligt kendetegnet ved at være en interaktiv konference, hvor du som deltager bliver aktiveret via workshops, paneldebatter og case stories. Derudover vil du igen kunne opleve nogle super interessante og inspirerende keynote speakere. Tidligere års speakere tæller bl.a. Morten Münster (ham der har drukket enormt meget kaffe med Jytte), Anne Skare Nielsen (selvudnævnt tornado og fremtidsforsker) og speciallæge og iværksætter Imran Rashid (manden, der virkelig har fået sat vores overdrevne brug af smartphones og dertil designede apps, på dagsordenen). Vi lover, at 2020 vil byde på lige så interessante navne.

Følg os på LinkedIn og Facebook, hvor vi glæder os til løbende at holde dig orienteret om programmet – og ikke mindst fortælle dig, når du kan tilmelde dig denne unikke konference – designet af ledere af projekter til ledere af projekter.

Lise Lykke Steffensen fra NordGen er årets virksomhedsleder

Tirsdag 28. maj 2019 fik Managing Director i NordGen Lise Lykke Steffensen overrakt prisen som årets virksomhedsleder. Prisen blev uddelt for tredje år i træk og gives til en person, der har tilpasset sin virksomhed for at sikre gode rammer for projekternes succes, og på særlig vis har løftet virksomhedens projektkompetencer samt har opnået positive mål og resultater.

Vinder af prisen som årets virksomhedsleder Lise Lykke Steffensen, NordGen

Lise Lykke Steffensen var indstillet af en samarbejdspartner, der på nært hold bl.a. har oplevet hvordan Lise Lykke har formået at trække medarbejdere fra  forskellige nordiske lande i samme retning.

“Lise Lykke Steffensen, er kommet til virksomheden NordGen, der har en diversitet af medarbejdere fra de nordiske lande. Lise Lykke har formået at samle medarbejderne til at trække i samme retning og har givet medarbejderne en fælles forståelse for et fælles mål for organisationen. Der er blevet skabt grundlag for forskellige projekter kan starte, med et kendt scope og mandat. Lise Lykke har skabt et godt grundlag i organisationen for at kunne gennemføre projekter, så det har været muligt at få nogle successer for projektlederne, og flere har mod på at blive projektleder, dertil har flere medarbejdere søgt efter at blive uddannede projektledere, for at kunne støtte op om gennemførelsen af nye projekter.

Lise Lykke er god til at stille klare mål for sine medarbejdere, og samle organisationen om projektarbejde, for på den måde at kunne motivere dem til at prøve forskellige ting af og have flere små sejre med at arbejde sammen på tværs af organisationen. Det lykkes at få mere glæde ind i kulturen i organisationen. Medarbejderne på tværs af afdelingerne, løfter i fællesskab igennem forskellige projekter, hvor de prøver sig selv af. Man bliver smittet af Lise Lykkes smil og positive gå-på-mod.”

Efter overrækkelsen af prisen, spurgte aftenens konferencier Cecilie Beck, hvad det betyder for Lise Lykke, at modtage sådan en pris?

“Det er en helt fantastisk anerkendelse – og jeg er så beæret..”. Vi ønsker endnu en stort tillykke med prisen som årets virksomhedsleder.

Vi vil også gerne benytte lejligheden og ønske tillykke til runner-up Lene Svenningsen fra Jyske Bank, som ligeledes var indstillet til prisen som årets virksomhedsleder.

Læs også om alle årets nominerede og sidste års vindere.

Nominerede i kategorien årets virksomhedsleder – fra venstre:
Lene Svenningsen, Jyske Bank og Lise Lykke Steffensen, NordGen

Mød årets unge projektleder – Elisabeth Eiberg, Salling Group

I sidste uge havde Dansk Projektledelse æren af igen at kunne kåre årets unge projektleder. Prisen gives til en ung projektleder, der er et naturtalent som projektleder, har valgt ‘Projektleder’ som karrierevej, og har gjort en afgørende forskel og er gået til et projekt med friske øjne og ung energi.

Vinderen af prisen som årets unge projektleder Elisabeth Eiberg, Salling Group

I sidste uge modtog Elisabeth Eiberg, foran mere end 100 mennesker, prisen som årets unge projektleder. Elisabeth, var sammen med to andre, indstillet til prisen, der blev uddelt ved Awards Dinner, der for tredje år i træk blev afholdt i forbindelse med Symposiet Projektledelse.

Elisabeth blev valgt som årets unge projektleder med følgende begrundelse:

“I et komplekst projekt med mange partnere har Elisabeth taget rollen som projektleder med fast og kærlig hånd. De teams, som Elisabeth har haft ansvaret for, har ikke været i tvivl om opgaverne, har altid kunne få assistance, når der var udfordringer, og sparring, når summen af udfordringer synes for stor. Senior stakeholders og gamle sure projektledere er med et smil blevet sat på plads med fakta og har nogle gange stået med røde ører, når aftalte opgaver ikke var leveret til Elisabeth til tiden. I projektet har Elisabeth både fungeret som projektleder, Scrum Master og Test Manager. Hun er gået til opgaverne med en ukuelig vilje til at lære og søge viden indenfor og udenfor projektet. Ved siden af projektarbejdet har Elisabeth deltaget i den fortsatte udvikling af vores projektmodel og givet værdifuldt indspark til metoder og udfordret vanetænkning. Hvis Elisabeth fortsat udbygger sin værktøjskasse og søger udfordringerne vil intet projekt være for svært.”

Efter at have modtaget prisen, spurgte konferencier Cecilie Beck Elisabeth, hvad det betød for hende at have vundet:

“Det giver helt klart blod på tanden til at opnå mere fremadrettet…”

Vi glæder os til at følge Elisabeth, når hun er tilbage om et års tid, efter endt barsel og ønsker endnu engang stort tillykke med prisen til Elisabeth.

Vi ønsker også et stort tillykke til de to runner ups Mikkel Clemmensen, Salling Group og Esper Sejersen Riis, SKOV a/s, som begge var nominerede i kategorien sammen med Elisabeth.

Læs om alle de nominerede  i år og sidste års vindere.

De nominerede i kategorien årets unge projektleder fra venstre: Mikkel Clemmensen, Salling Group, Elisabeth Eiberg, Salling Group og Esper Sejersen Riis, SKOV a/s.