3 gode grunde til at forhåndstilmelde til symposiet

Er I flere fra samme virksomhed, der skal af sted til Symposiet Projektledelse 28.-29. maj i København, så er der flere gode grunde til, at samle tilmeldingerne i en forhåndstilmelding:

  1. Spar penge! Ved tilmelding af minimum tre deltagere på en gang opnår i op mod 15% rabat på deltagerafgiften. Se priser her.
  2. Gratis PR og omtale ifbm. afholdelsen af symposiet – herunder jeres logo i det trykte program samt på storskærmene under afholdelsen af symposiet
  3. I behøver først at oplyse navnene på deltagerne 1. april, så der er god tid til at beslutte, hvem der skal have glæde af en masse nye faglige input, lige til at tage med hjem og implementere i jeres virksomhed efterfølgende.

Se yderligere 7 gode grunde til at deltage i symposiet

Virksomheder der allerede har forhåndstilmeldt til symposiet 2019

Hvert år har vi op mod 15 virksomheder, der benytter sig af forhåndstilmelding. I år har Banedanmark, Siemens, Vejdirektoratet, BK Medical, Vestas Offshore Wind og Nationalbanken allerede valgt at gøre brug af muligheden.

Vil I vide mere om forhåndstilmelding, så kontakt os for mere information eller læs mere på symposiets hjemmeside.

Ledelse skaber vi sammen – på symposiet 2019

I 2019 stiller vi igennem 20 seminarer og fire plenumsessioner skarpt på hovedtemaet Ledelse skaber vi sammen. Med fire forskellige temastrømme og et forskningsspor, forsøger vi at komme hele vejen rundt.

Fælles for strømmene er, at alle seminarerne vil handle om symposiets hovedtema – det at kunne skabe ledelse sammen med andre.

Du kan vælge at følge den samme temastrøm begge dage eller du kan mixe de forskellige temastrømme, så du får lidt af det hele.

Læs også:

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig kørekort til fremtiden på symposiet 2019

Oplev bestsellerforfatter Imran Rashid på Symposiet Projektledelse


Kom med på Symposiet Projektledelse til earlybird-pris

Ved du allerede nu, at du ikke vil gå glip af årets konference for projektledere? Så skynd dig at gøre brug af den fordelagtige earlybird-pris, hvor du sparer tæt på 10% ved tilmelding senest 21. januar.

Ledelse skaber vi sammen

Det overordnede tema for symposiet er i 2019 Ledelse skaber vi sammen. Gennem fire keynote-sessioner og 20 seminarer forsøger vi at komme hele vejen rundt om emnet og gribe det an fra forskellige vinkler. De 20 seminarer bliver grupperet under fem temastrømme – herunder et helt forskningsspor.

Nogle af Danmarks bedste keynote speakere

Vi kan allerede nu afsløre navnene på vores to første keynote speakere.

Tirsdag 28. maj åbner en af verdens førende fremtidsforskere Anne Skare Nielsen symposiet med at give os kørekort til fremtiden. Anne er en tornado med en enorm drivkraft, som vi er helt sikre på, vil ruske I os og klæde os på til at klare nogle af de udfordringer, vi kommer til at stå overfor i fremtiden.

Torsdag 29. maj kommer iværksætterlægen og bestsellerforfatter Imran Rashid forbi, hvor han vil se nærmere på digitaliseringens konsekvenser for mennesker. Imran er forfatter til bestselleren SLUK, ivrig debattør og medlem af regeringens Nationale Stresspanel.

Lyder det som noget, du ikke vil gå glip af?

Så skynd dig ind forbi symposiets hjemmeside og læs meget mere om indhold, program, temastrømme, priser og tilmelding.

Rammeprogrammet opdateres løbende.

Der udveksles erfaringer i en af pauserne på Symposiet Projektledelse 2018

Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver dig kørekort til fremtiden på symposiet 2019

Fremtidsforsker og selvudnævnt tornado Anne Skare Nielsen lægger vejen forbi Symposiet Projektledelse 28. – 29. maj 2019. Her kan du opleve Anne, når hun åbner ballet 28. maj – og giver dig Kørekort til fremtiden.

Anne Skare Nielsen er en af Skandinaviens – ja faktisk verdens – førende fremtidsforskere, hvorfor vi selvfølgelig er ovenud begejstrede for at kunne bekræfte Anne som vores anden keynote speaker på Symposiet Projektledelse.

Kørekort til fremtiden

Brug din fremtidshjerne – opdagelsen heraf er for neuroscience, hvad evolutionslæren var for biologien – bliv bedre til at spotte trends, se omkring hjørner – og gå på jagt efter Magic Moments. Bliv bedre til at skabe overblikket og bliv bedre til at navigere i kaos – for du kan være helt sikker på, at i fremtiden får du ikke styr på noget som helst. Denne strategi kalder Anne selv floating on crap

Om Anne Skare Nielsen
Fremtidsforsker, tornado med drivkraft og superevner, der ønsker at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden – for aldrig at være bange for den igen. Anne er en ofte benyttet ekspert i medierne, uddannet biolog , medforfatter på en række bøger og tidligere medlem af Etisk Råd.


Læs også oplev bestsellerforfatter Imran Rashid på Symposiet Projektledelse

Læs mere om symposiet, hovedtemaet Ledelse skaber vi sammen samt earlybird-pris senest 21. januar.