Mindre snak – mere værdi

I en tid hvor vi skal arbejde mere effektivt og levere resultater hurtigere – ville det så ikke være rart med mere fokus, fremdrift og fællesskab?

Mindre snak – mere værdi

Bastian Overgaard, manden bag princippet Silent co-creation, hjælper dig med at få mere fokus, fremdrift og fællesskab ved at bruge stilhed som arbejdsredskab. Resultaterne taler for sig selv. Du kan spare 20-50% af den tid, du i dag bruger i møder! Tid, der kan bruges på at skabe resultater!

Lyder det for godt til at være sandt? Måske, men det er ikke desto mindre, hvad Bastian Overgaard har hjulpet flere ledere med, ved at introducere dem til “dynamisk stilhed”. På symposiet i maj kan du opleve Bastian Overgaard, når han åbner dag 2 med sit keynote “Mindre snak – mere værdi”. Et keynote, der er tankevækkende og giver konkret inspiration til, hvad du selv kan gøre for at lukke støjen ude – og holde fokus på det, der giver mest værdi for dig.

Projekter i en brydningstid

Symposiet Projektledelses overordnede tema er projekter i en brydningstid. Her sætter vi ikke kun fokus på agile transformationer, men også på forhold som globalisering og distanceledelse, fra nationalt til internationalt team, fra projekt til drift, organisatoriske, kulturelle og andre adfærdsrelaterede forandringer, forandringer i mindset og mentale modeller.

Symposiet byder på fire forskellige keynote-sessioner, hvor du foruden Bastian Overgaard kan opleve Dennis Nørmark, Pia Ravn og Katrine Hald Kjeldsen. Desuden kan du vælge mellem 20 forskellige seminarer, der med udgangspunkt i ‘brydningstiden’, dykker ned i begreber som kompetencer, relationer, værdiskabelse, dilemmaer samt en mere akademisk vinkel. Læs mere om temaerne eller gå til det fulde program.

Symposiet afholdes 26.-27. maj på Glostrup Park Hotel.
Se yderligere info om tema, priser og tilmelding.

Vild early bird-pris på årets konference i 2020

Kom og vær med, når vi 26.-27. maj inviterer til 2-dages konference, hvor vi zoomer ind på projekter i en brydningstid

Fokus bliver ikke udelukkende på agile transformationer, men også på forhold som globalisering og distanceledelse, fra nationalt til internationalt team, fra projekt til drift, organisatoriske, kulturelle og andre adfærdsrelaterede forandringer, forandringer i mindset og mentale modeller. Læs mere.

Projekter i en brydningstid

Begreberne projekter og projektleder udfordres og debatteres løbende fra flere sider:

– Vil der være projekter i fremtiden?
– Vil der stadig være brug for projektledere?
– Er den klassiske måde at lede projekter på forældet?

Spørgsmål som skaber en naturlig usikkerhed hos mange, der arbejder med ledelse af projekter.

Vælg mellem 20 faglige seminar-sessioner fordelt over de to dage. Sessionerne består af rigtige cases, faglige oplæg, workshops eller debatter.  Du kan desuden opleve fire sublime keynote speakere, der vil udfordre, provokere og give anledning til refleksion hos deltagerne.

Early bird-pris frem til 19. december

Tilmelder du dig senest torsdag 19. december kan du deltage for kun kr. 6300* / 8100** (ex moms). Inkluderet i prisen er deltagelse i de to konferencedage samt fuld forplejning i dagtimerne.

Læs meget mere om konferencen, priser og tilmelding.

*Early bird for medlemmer af Dansk Projektledelse
**Early bird for ikke medlemmer