Unknown unknowns – simpel metode baseret på Successiv Princippet

Tidligere på måneden havde region syd inviteret til årsmøde med besøg af gæsteindlægsholder Henrik K. Søndergaard fra HKS Consult.

Henrik satte fokus på ‘Estimering af Unknown Unknowns – kom tættere på virkeligheden’. Her gav Henrik en metode for, hvordan vi kan forsøge at estimere ‘Det vi ikke ved – at vi ikke ved‘, hvilket nok lyder modstridende i manges ører. Henrik gav en simpel metode for, hvordan man kan gøre sit bedste til at komme tættere på virkeligheden ved at benytte samme metode som i Successiv Princippet (trepunkteestimeringer).

Læs mere om metoden her

Seneste nyt fra Dansk Projektledelse og region syd

Årsmødet blev afsluttet med en status fra direktør Jesper Schreiner, der gav indsigt i de nye vinde, der blæser i foreningen og hvilke hovedmål man har sat sig, samt årsberetning fra region syds formand Judith Parus.

Vil du med næste gang?

Dansk Projektledelse afholder mellem 25-30 seminarer, gå-hjem-møder og webinarer om året, der alle er gratis, hvis du er medlem af foreningen. Et års medlemskab koster kun 1550 kr. (ex moms) – og så kan du deltage på så mange arrangementer, du har lyst til. Læs mere om medlemskab og fordele her.

 

 

Covid-19: Danmark lukker ned

Covid-19 update

I de kommende to uger er alle aktiviteter og arrangementer i Dansk Projektledelses regi aflyst. Vi følger situationen tæt og vil løbende komme med opdateringer i takt med at situationen ændrer sig.

Kontakt os via mail – vi sidder klar til at hjælpe!

På grund af Corona-smittefare, arbejder vi i Dansk Projektledelse og IPMA Danmark så vidt muligt hjemmefra. Du er altid velkommen til at kontakte os via mail på info@danskprojektledelse.dk.

Vi svarer så hurtigt som muligt eller ringer dig op, hvis der er brug for det.

Pas godt på hinanden!

Vær med til at anerkende projektarbejdet i virksomhederne

Tirsdag 26. maj skal vi finde Danmarks bedste projektledere i kategorierne
årets unge projektleder og årets virksomhedsleder

De nominerede i kategorierne årets unge projektleder og årets virksomhedsleder 2019.

I 2017 besluttede Dansk Projektledelse at hædre nogle af de mange ildsjæle, der arbejder med ledelse af projekter. Foreningen syntes simpelthen, at det var på tide, at alt det hårde arbejde, der ydes ude i organisationerne, i højere grad burde anerkendes. Derfor kunne vi for første gang i maj 2017 uddele priser til årets unge projektleder og årets virksomhedsleder. Siden da, har vi hvert år, kåret to nye vindere under den årlige Awards Dinner, der afslutter dag 1 på symposiet. I år afvikles Awards Dinner tirsdag 26. maj på Glostrup Park Hotel.

Har du et bud på, hvem der burde modtage priserne som hhv. årets unge projektleder og årets virksomhedsleder i 2020, så skynd dig at sende et par linjer om vedkommende og hvorfor lige han eller hun fortjener at få prisen i år. Nedenfor kan du læse lidt om kriterierne for priserne:

Kender du årets unge projektleder?

Har du en kollega eller kender du en under 35 år, der:

  • er et naturtalent som projektleder?
  • har valgt ‘Projektleder’ som karrierevej?
  • har gjort en afgørende forskel og er gået til et projekt med friske øjne og ung energi?

Så indstil vedkommende som årets unge projektleder. Du skal blot sende en mail til symposiet@danskprojektledelse.dk, hvor du begrunder, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde prisen som årets unge projektleder. Din begrundelse må maks fylde 750 tegn – og skal være os i hænde senest 24. april 2020.

Læs om sidste års vinder inden for kategorien årets unge projektleder.

Kender du årets virksomhedsleder?

Kandiderer din kollega eller måske din nærmeste leder til prisen som årets virksomhedsleder? Vi leder efter en person, der:

  • har tilpasset sin virksomhed for at sikre gode rammer for projekternes succes
  • på særlig vis løftet virksomhedens projektkompetencer
  • opnår positive mål og resultater

Du indstiller din kandidat ved at sende en mail til symposiet@danskprojektledelse.dk, hvor du begrunder, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde prisen som årets virksomhedsleder. Din begrundelse må maks fylde 750 tegn – og skal være os i hænde senest 24. april 2020.

Læs om sidste års vinder inden for kategorien årets virksomhedsleder.

Vinderne kåres om aftenen 26. maj, hvor vi inviterer til Awards Dinner. Aftenens konferencier er journalist og tv-vært Johannes Langkilde.

Se tidligere års vindere.

Relevante links: Symposiet Projektledelse