Dansk Projektledelse afholder ekstraordinær generalforsamling

Dansk Projektledelse indkalder medlemmer af Dansk Projektledelse til ekstraordinær generalforsamling.

Torsdag 8. november kl. 16-18 hos Dansk Projektledelse i Allerød.

På den ekstraordinære generalforsamling skal der stemmes om forslag til vedtægtsændringer.

Nogle af delelementerne i forslaget får effekt allerede fra 2019:

– Ny bruger- og medlemsstruktur (§ 3)
– Nyt kontingent for 2019 (§ 3)
– Bestyrelsen (§ 6)

Tilmeldingsfrist senest 1. november via dette link.

Dansk Projektledelse er igen partner på projekt:værktøjsdagen

Dansk Projektledelse er igen i år partner, når værktøjsdagen for 10. gang afholdes. Det er i år torsdag 29. november på Hotel Scandic Copenhagen.

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige.

projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne, og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

Ud over kundecase-præsentationer er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

Kom forbi standen og sig hej

I år sender vi direktør Jesper Schreiner af sted på værktøjsdagen helt alene… Så kom endelig en tur forbi vores stand og få en snak med ham om projektledelse – og hør mere om, hvad vi som forening kan tilbyde lige netop dig. Er du medlem af Dansk Projektledelse, kan du deltage i værktøjsdagen til særpris. Skriv eller ring til os for at høre nærmere.

På gensyn!

 

 

Du kan stadig nå at blive D-certificeret i 2018 – både på dansk og engelsk

Er du helt ny i faget projektledelse? Eller har du kun lidt erfaring med ledelse af projekter?

Så kan du styrke din markedsværdi ved at tage en IPMA Certificering på D-niveau. Det er ikke et krav, at du skal have praktisk erfaring i projektledelse, for at blive IPMA certificeret på niveau D. Vi anbefaler dog, at du har min. 6 mandmåneders erfaring som projektleder – eller du har været med på et projekt som projektdeltager. Læs mere om kravene her.

Kom med på den sidste runde i 2018 – og vælg selv om du vil certificeres på dansk eller engelsk
Vi starter nye runder op på niveau D i løbet af september, og vi har stadig plads til dig!

Du kan se datoerne for forløbet på dansk her (D56) og for det engelske forløb her (D56E).

Vil du vide mere?
ipma.dk kan du læse meget mere om IPMA Certificeringen og tilmelde dig. Du er også meget velkommen til at ringe (8844 3600) eller skrive til os, hvis du vil vide mere.