Hvem smed håndgranaten?

Har du oplevet eksperimentkultur, kontinuerlig feedback og selvorganisering ramme din organisation? Svaret er højst sandsynligt ja! Hos langt de fleste organisationer føles det som om, nogen har smidt en kulturmæssig håndgranat direkte ind i domicilet, – og ingen forudser sjældent den mentale reaktion, der følger i kølvandet, når man begynder at øve sig på ovennævnte. Men hvor opstår clashene helt præcis? Hvordan holder man balancen? Og hvordan kan man som projektleder gribe og bruge dette dilemmamæssige slaraffenland til at skabe et helt nyt afsæt for sin rolle?

Det gør Katrine Hald Kjeldsen, agil coach hos Syndicate, os meget klogere på, på Symposiet ONLINE. Du kan opleve Katrine fredag 4. september kl. 12.30 -13.30 eller på Symposiet VINGSTED onsdag 30. september kl. 9-10.

Du får svært ved at gemme dig – selvom det foregår ONLINE

Konferencen symposiet har altid været kendetegnet ved, at deltagerne løbende igennem dagens program bliver aktivt involveret i workshops og debatter. Dette holder vi naturligvis fast i – og selvom det bliver i en lidt anderledes form i år – kan du godt glæde dig til at blive sendt i virtuelle breakout rooms med andre deltagere, give din mening til kende via polls og gå amok på whiteboardet for at illustrere dine pointer undervejs. Det bliver ikke, som det plejer – men vi lover, det bliver godt! Symposiet ONLINE afholdes 3.-4. september 2020.

Du kan selvfølgelig også stadig deltage på Symposiet VINGSTED onsdag 30. september, som er en fysisk konference – helt som vi kender det.

En konference bliver til to – med forskelligt program

Symposiet Projektledelse afholdes i år som to forskellige konferencer hhv. 3.-4. september (ONLINE) og 30. september (VINGSTED).

Læs mere om priser, program og tilmelding:
Symposiet ONLINE
Symposiet VINGSTED

Vi glæder os til at have dig med!

Unknown unknowns – simpel metode baseret på Successiv Princippet

Tidligere på måneden havde region syd inviteret til årsmøde med besøg af gæsteindlægsholder Henrik K. Søndergaard fra HKS Consult.

Henrik satte fokus på ‘Estimering af Unknown Unknowns – kom tættere på virkeligheden’. Her gav Henrik en metode for, hvordan vi kan forsøge at estimere ‘Det vi ikke ved – at vi ikke ved‘, hvilket nok lyder modstridende i manges ører. Henrik gav en simpel metode for, hvordan man kan gøre sit bedste til at komme tættere på virkeligheden ved at benytte samme metode som i Successiv Princippet (trepunkteestimeringer).

Læs mere om metoden her

Seneste nyt fra Dansk Projektledelse og region syd

Årsmødet blev afsluttet med en status fra direktør Jesper Schreiner, der gav indsigt i de nye vinde, der blæser i foreningen og hvilke hovedmål man har sat sig, samt årsberetning fra region syds formand Judith Parus.

Vil du med næste gang?

Dansk Projektledelse afholder mellem 25-30 seminarer, gå-hjem-møder og webinarer om året, der alle er gratis, hvis du er medlem af foreningen. Et års medlemskab koster kun 1550 kr. (ex moms) – og så kan du deltage på så mange arrangementer, du har lyst til. Læs mere om medlemskab og fordele her.

 

 

Covid-19: Danmark lukker ned

Covid-19 update

I de kommende to uger er alle aktiviteter og arrangementer i Dansk Projektledelses regi aflyst. Vi følger situationen tæt og vil løbende komme med opdateringer i takt med at situationen ændrer sig.

Kontakt os via mail – vi sidder klar til at hjælpe!

På grund af Corona-smittefare, arbejder vi i Dansk Projektledelse og IPMA Danmark så vidt muligt hjemmefra. Du er altid velkommen til at kontakte os via mail på info@danskprojektledelse.dk.

Vi svarer så hurtigt som muligt eller ringer dig op, hvis der er brug for det.

Pas godt på hinanden!