Om os

Vores vigtigste opgave er at holde dig opdateret om nye trends, best practice og værdiskabende ledelse af projekter. Gennem Dansk Projektledelse får du adgang til Danmarks største netværk for ledere af projekter.

Dansk Projektledelse  startede i 1975. Siden har vi – under forskellige former og på tværs af sektorer og brancher – inspireret til mere værdiskabende ledelse af projekter. Vi bidrager til dette med bl.a. netværk, gratis seminarer og et unikt community her på siden, hvor trendsettere, first movers og andre projektledere, kan dele viden og udveksle erfaringer. Desuden udgiver vi 3 gange årligt tidsskriftet Projektledelse med fagligt stærke artikler.

Vi er til stede i hele Danmark, og vores regionalgrupper arrangerer løbende mange lokale, aktuelle arrangementer. Læs her 5 gode grunde til hvorfor du skal være medlem af Dansk Projektledelse.

Dansk Projektledelse varetager IPMA Certificering® i Danmark, og er på det internationale plan, medlem af Nordnet og IPMA.

Dansk Projektledelse

– et omdrejningspunkt for projektledelse i Danmark

Mission

Vi inspirerer til værdiskabende ledelse af projekter

  • Dansk Projektledelse vil med nytænkning og brugeren i centrum inspirere til  at få skabt mere værdi i ledelsen af projekter

Vision

Vi vil være en attraktiv samarbejdspartner også for den projektorienterede virksomhed

  • En stadig stigende del af Danmarks BNP skabes gennem projekter og dermed også med brug af projektledelse. Det gør ledelse af projekter, programmer og porteføljer til en strategisk vigtig kompetence for mange virksomheder i Danmark.
  • Missionen om fortsat at inspirere til værdiskabende ledelse af projekter giver Dansk Projektledelse legitimitet i målgruppen virksomhedsniveauet og udgør dermed et godt udgangspunkt for foreningen, som en attraktiv samarbejdspartner for virksomhederne.
  • Visionen skal nås gennem leverancer af de produkter og serviceydelser som bedst opfylder virksomheders behov og adresserer virksomhedernes problemer indenfor disciplinen ledelse af projekter.

Vores værdier

Vores værdier er vores afsæt for at nå vores vision

Brugeren i centrum

Vi vil møde vores brugere – der hvor de er
Vi vil forstå vores brugeres behov – og tænke udefra og ind
Vi vil skabe unikke oplevelser – og give vores brugere mere end de forventer

Nytænkende

Vi vil modernisere og følge med tiden
Vi vil tænke i nye koncepter
Vi vil udfordre ”plejer” og turde bryde vanens magt
Vi vil have, at det skal være sjovt og motiverende, at tænke nyt

Samarbejdsglæde

Vi vil have at arbejdsglæden mærkes i kontakten med DPL
Vi har respekt for andres holdninger – vi lytter, roser, og lærer
Vi giver gerne en hånd, når der er behov for det
Vi vil dele gode oplevelser

Ansvarlighed

Vi er vores roller og ansvar bevidst
Vi vil yde det bedste vi kan
Vi vil gå hjem fra foreningsarbejdet med god samvittighed
Vi lykkes kun, når teamet lykkes