Symposiet Projektledelse 2019 afholdes 28. – 29. maj hos IDA Mødecenter i København

Hovedtemaet for symposiet 2019 er Ledelse skaber vi sammen. Læs mere om Symposiet Projektledelse og tilmelding (åbner i nyt vindue).

Konferencen afholdes hvert år i maj eller juni, og er besøgt af 250-300 deltagere, der alle har det til fælles, at de arbejder med ledelse  af projekter.

Symposiet Projektledelse arrangeres i samarbejde med IDA.

Den interaktive konference
Den interaktive konference, der involverer deltagerne via workshops, paneldebatter og case-stories.

Symposiet Projektledelse tager udgangspunkt i aktuelle emner, der er specielt oppe i tiden. Konferencen byder på 4 plenumsessioner og fem parallelle temastrømme.

Symposiet giver rig mulighed for at danne nye relationer på tværs af brancher og indgå i netværk med andre projektfolk, der brænder for det samme, som du gør.

Teori møder praksis
I 2015 afholdt vi i forbindelse med symposiet, den første danske forskningskonference. Formålet med forskningskonferencen er, at  bygge bro mellem teori og praksis. Interessen for forskningsaspektet og hvilken rolle, det spiller for ledelse af projekter, har været så stor, at vi nu afholder forskningskonferencen hvert år – som en integreret del af Symposiet Projektledelse.

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

Trends & ny viden?

Få eksperternes gode råd her

Læs mere

Gratis efteruddannelse

Alle vores seminarer og gå-hjem-møder er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse

Se alle arrangementer

"Medlemsskabet af Dansk Projektledelse er for mig et fagligt bagland, jeg trækker på i min hverdag, og som både inspirerer mig til at tænke nye tanker om faget - og holde mig ajour helt generelt. Jeg har gode erfaringer med gå-hjem-møder, symposier samt netværket for projektledere, som har givet mange kontakter, jeg bruger i min organisation, fx som eksterne oplægsholdere. Endelig har min deltagelse i IPMA-certificeringen været fantastisk fremmende for min faglige udvikling og karriere."

Philip Sonne, Danmarks Nationalbank, VS – Strategi og økonomi – Projekter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Dansk Projektledelse direkte i din indbakke