Symposiet Projektledelse 2020 afholdes 26. – 27. maj på Glostrup Park Hotel

Sæt kryds i kalenderen tirsdag 26. maj og onsdag 27. maj 2020, hvor vi endnu engang byder inden for til et brag af en konference. Vi rykker i 2020 teltpælene op og flytter lidt uden for København. Symposiet afholdes i år på Glostrup Park Hotel i Glostrup. Der er gode transportmuligheder – uanset om du kommer i bil eller med toget. S-toget er blot 5-10 min. gang fra hotellet. Læs mere her.

Glæd dig til en konference, hvor projektledelse er i fuldt fokus

Selvom hovedtemaet endnu ikke ligger helt fast, tør vi godt love endnu en konference hvor projektledelse er i fuldt fokus. I stil med tidligere år vil symposiet være særligt kendetegnet ved at være en interaktiv konference, hvor du som deltager bliver aktiveret via workshops, paneldebatter og case stories.

Symposiet Projektledelse tager udgangspunkt i aktuelle emner, der er specielt oppe i tiden. Konferencen byder på 4 plenumsessioner og fem parallelle temastrømme.

Symposiet giver rig mulighed for at danne nye relationer på tværs af brancher og indgå i netværk med andre projektfolk, der brænder for det samme, som du gør.

Her kan du læse mere om det seneste symposie, hvor hovedtemaet var at skabe ledelse sammen.

 

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

Trends & ny viden?

Få eksperternes gode råd her

Læs mere

Gratis efteruddannelse

Alle vores seminarer og gå-hjem-møder er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse

Se alle arrangementer

"Medlemsskabet af Dansk Projektledelse er for mig et fagligt bagland, jeg trækker på i min hverdag, og som både inspirerer mig til at tænke nye tanker om faget - og holde mig ajour helt generelt. Jeg har gode erfaringer med gå-hjem-møder, symposier samt netværket for projektledere, som har givet mange kontakter, jeg bruger i min organisation, fx som eksterne oplægsholdere. Endelig har min deltagelse i IPMA-certificeringen været fantastisk fremmende for min faglige udvikling og karriere."

Philip Sonne, Danmarks Nationalbank, VS – Strategi og økonomi – Projekter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder fra Dansk Projektledelse direkte i din indbakke