Netværk hos Dansk Projektledelse
Dialog, videndeling og sparring på tværs af brancher
Du har via dit medlemskab i Dansk Projektledelse rig mulighed for at udvide dit netværk og styrke dine relationer.
Du kan udvide netværk og horisont ved at deltage i vores mange arrangementer, der afholdes løbende igennem hele året, men du har naturligvis også mulighed for at blive medlem af et frivilligt netværk, hvor du kan få sparring fra ligesindede, om de udfordringer du står overfor i hverdagen og/eller bidrage til udviklingen af foreningen.
Kontakt os endelig for at høre mere.
Der er pt. fire typer af netværk i Dansk Projektledelse:
Du kan læse mere om de 4 netværkstyper nedenfor.
Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter og få glæde af vores mange tilbud
I regionerne Nord, Midt, Syd og Sjælland mødes vi og planlægger arrangementer for de øvrige medlemmer – og for at sikre sparring blandt medlemmer i den pågældende region.
Vores arrangementer har oftest til hus hos lokale virksomheder, hvor en konkret case eller andet emne er på dagsordenen. Du kan altid se under arrangementer, hvornår der afholdes lokale events.
De regionale events planlægges af vores aktive regionsgrupper. Har du lyst til at deltage og bidrage aktivt i din region, så kan du kontakte din regionsgruppe her.
Vi garanterer god, lærerig dialog, når regionsgruppen mødes og drøfter hvad, der rører sig og hvad der er vigtigt lige nu og her.
Tx3 er mindre netværk, som oprettes fx af en gensidig interesse om emnet på et afholdt webinarer, hvor deltagerne ønsker at danne mindre netværk for at fordybe sig endnu mere i et fælles emne.
Tx3 står for Tidbegrænsede temabaserede teams, og de varer ofte 3-9 måneder og kører primært online.
DPL sørger for igangsætning af netværket, men teamet faciliterer og kører så selv videre.
Typisk resulterer et Tx3 Netværk i et nyt webinar, en artikel eller et oplæg fx på vores Symposium. Således at den fordybelsesproces som de deltagende medlemmer har været i gennem kommer resten af DPL tilgode.
Af og til opstår der behov for mere langvarige relationer, som ønskes fastholdt i stående netværk, der mødes x-antal gange om året og hvor sparring, inspiration og støtte fra hinanden er i centrum.
Det er gratis at være med i en netværksgruppe, når du er medlem af DPL. Netværksgrupperne er selvfaciliterende og netværket udpeger selv en netværksansvarlig, som har dialogen med DPLs sekretariat.
I modsætning til Tx3 Netværk, så kører de selvorganiserede netværk ligeså længe, som deltagerne synes, der er noget at mødes om. Der er således ingen tidsbegrænsning – ligesom emner defineres af netværket selv.
Pt. har vi fx en netværksgruppe i Region Midt og en gruppe i Region Nord.
Kontakt os hvis du vil høre mere om netværksmuligheden.
Forskningsgruppen består af medlemmer af Dansk Projektledelse, forskere og frivillige, der brænder for at “fremme forskning og uddannelse inden for projektledelse”.
Det gør vi bl.a. ved at formidle nye forskningsresultater på Symposiet Projektledelse, med et helt spor om forskning. Derudover hjælper vi med at etablere nye samarbejder mellem teoretikere og praktikere, forskere og virksomheder.
Repræsentanter fra gruppen deltager i forskellige forskningsprojekter i Danmark (bl.a. Project Half Double og innovationsnetværket ‘Rethinking Project Management’ og senest Program Danmark).
Forskningsgruppen søger hele tiden nye samarbejdspartnere og interesse fra potentielle aktive deltagere.