Bliv medlem af en netværksgruppe

Du har via dit medlemskab i Dansk Projektledelse rig mulighed for at udvide dit netværk og styrke dine relationer. Dette kan du bl.a. gøre ved at deltage i vores mange arrangementer, der afholdes løbende igennem hele året, men du har naturligvis også mulighed for at blive medlem af en netværksgruppe, hvor du kan få sparring fra ligesindede, om de udfordringer du står overfor i hverdagen.

Professionelle netværksgrupper

Dansk Projektledelse har indgået et samarbejde med EGN Netværk Danmark om udbydelsen af professionelle netværk. Professionelt betyder her en garanti for, at alle møder afholdes som planlagt og med et kvalificeret indhold.

Professionelle netværk

Regionsgrupperne

På regionsmøderne mødes vi fysisk – ofte til arrangementer som afholdes i lokale virksomheder med en case eller et emne på dagsordenen. Du kan altid se under “gå-hjem-møder”, når der afholdes lokale events.

Tx3 netværk

Tx3 er mindre netværk, som udspringer af afholdte webinarer, hvor deltagerne selv ønsker at danne mindre netværk for at fordybe sig endnu mere i et fælles emne. Tx3 står for Tidbegrænsede temabaserede teams, og de varer ofte 3-9 måneder. DPL sørger for facilitering og igangsætning af netværket, men teamet kører så selv videre.

Tx3 netværk

Selvorganiserede netværksgrupper

Udover samarbejdet med EGN Netværk Danmark, har du også adgang til en række selvorganiserende netværksgrupper via Dansk Projektledelses aktiviteter. Er du interesseret i at høre nærmere om selvorganiserede netværk, er du velkommen til at kontakte dem direkte.

Selvorganiserede netværk

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

Besøg community

Gratis artikler og blogindlæg, der tager udgangspunkt i projektet

Gå til community