Bliv medlem af en professionel netværksgruppe

Styrk dit netværk, styrk din faglighed og skab relationer til andre, der arbejder med projektledelse

Som et led i udviklingen af fremtidens netværk, har Dansk Projektledelse valgt at indgå et samarbejde med EGN Netværk Danmark, Danmarks ældste og førende udbyder af professionelle netværksgrupper. EGN har projektnetværksgrupper fordelt i hele Danmark – og der er også plads til dig.

Et medlemskab af en EGN netværksgruppe omfatter deltagelse i fire til fem netværksmøder om året. Hvert møde faciliteres af en EGN netværksleder mens netværkets medlemmer på skift er værter for møderne. Professionelt drevet betyder en garanti for, at alle møder afholdes som planlagt og med et kvalificeret indhold.

Et medlemskab af en EGN netværksgruppe giver dig:

  • Nye relationer og et styrket netværk
  • Kendskab til andre virksomheder og organisationer
  • Kendskab til ny viden og nye metoder
  • Muligheder for at udvide din værktøjskasse
  • En fortsat kompetenceudvikling!
  • Effektiv sparring på dine udfordringer
  • Garanti for et højt fælles fagligt niveau
  • En kærkommen time out

Når du melder dig ind i en EGN projektnetværksgruppe lægges der særlig vægt på det personlige match. EGN tilbyder netværksgrupper for både den nye projektleder, den erfarne programleder, lederen for projektlederen eller dem i PMO’et eller porteføljestyringen. Som medlem af Dansk Projektledelse får du medlemskabet til en særlig favorabel pris.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder i en netværksgruppe hos EGN? Kontakt Jon Jakobsen på telefon +45 30 32 93 66 eller e-mail: jon@egn.com

Om EGN Netværk Danmark

Hvad der startede som én mands vision i 1992, er i dag et global netværk med 14.000 medlemmer i 15 lande, der tilsammen repræsenterer mere end 8.000 virksomheder og 70 faggrupper. Et professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

 

Selvorganiserede netværk

Jon Jakobsen


Netværksrådgiver og teamkoordinator
EGN
jon@egn.com

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

"Det at være i vores netværksgruppe giver mig en unik mulighed for sparring og samvær med andre kompetente projektledere. Vi er i stand til at give hinanden kvalificeret med- og modspil og inspiration til håndtering af forskellige ledelsesmæssige udfordringer."

Jesper Villadsen, Arla