Vores medlemmer engagerer sig

Tx3 er Tidsbegrænsede, temabaserede teams, som vil løfte relevante og interessante emner til nye højder.

Har du lyst til at blive en del af et Tx3 Team?
Så vær aktiv og ræk ud til andre med samme interesser. Det er jer, som Tx3 Team, der kan give mere viden videre til de andre medlemmer.

Fra DPL Webinar til Tx3 Team

Ved at engagere dig og dele din viden, er du med til at gøre en forskel for alle andre medlemmer og andre inden for ledelse af projekter.

Hos Dansk Projektledelse er vi mediatorer for vores medlemmers ønsker og behov. Vi skaber rammerne for jer, og I tester og giver viden videre.

Tidsbegrænsede

Tx3 Teams er tidsbegrænset til 6-9 måneders varighed.

Temabaserede

Tx3 er temabaserede Teams, hvor alle deltagere selv har vist interesse for et givent emne på et DPL webinar, og efterfølgende har dannet et team, for at udforske emnet yderligere.

Teams

Det tredje “T” står for Teams. Tx3 Teams er grupper som deltagerne selv har dannet, ud fra et ønske om, at fordybe sig yderligere et emne fra et webinar.

Bliv inspireret

Bliv inspireret på et af DPL’s webinarer. Find et emne som du interesserer dig ekstra meget for, og som du vil fordybe dig mere i.

Engagér dig

Engagér dig og tal højt om, at du ønsker at lave et Tx3 team. Vær med til at stifte et Tx3 Team.

Del din viden

Når jeres Tx3 Team har undersøgt, testet og lært mere om et emne, så er det tid til at I deler jeres viden med de andre medlemmer og andre. Måske holder I selv et webinar, skriver artikler, bøger eller bliver indlægsholdere på events.