Tx3 - Tidsbegrænsede Temabaserede Teams

Vores medlemmer deler erfaring

Omsæt ny viden til bredt erfaringsgrundlag sammen med ligesindede

Tx3 er et Tidsbegrænsede Teambaseret Team af praktikere, der dykker ned i et specifikt emne over en periode på 3-9 måneder. Erfaringsudvekslingen blandt gruppemedlemmer giver dig motivation og yderligere inspiration til at selv at teste din nye viden.

Tx3 Team deler erfaringer og konklusion

Nogle grupper udvikler sig til teams, der har et fælles mål om at formidle deres samlede
erfaring og konklusioner til andre medlemmer.

Når først du kan lære fra dig, så ved du, at du selv har lært det. Mange medlemmer bruger det
til at accelerere deres indlæring og kompetenceniveau.

Bliv medlem af et Tx3 Team

Tidsbegrænsede

Tx3 Teams er tidsbegrænset til 3-9 måneders varighed. Intenst, overskueligt og helt op til teamets medlemmer. DPL hjælper jer godt på vej med en skabelon til Team Charter, så I hurtigt kommer ud over etableringsfasen.

Temabaserede

Et Tx3 team tager udgangspunkt i et specifikt emne, som medlemmerne har fået indsigt i efter deltagelse i den samme DPL-aktivitet eksempelvis et Webinar. Typisk tilkendegiver man sin interesse for at indtræde i en Tx3 Team i forbindelse med medlemsaktiviteten eller straks herefter.

Teams

Mange Tx3 Teams udvikler sig ofte fra at være en effektiv gruppe, der deler erfaring og ny indsigt til et high-performing team, der har et erklæret mål om at formidle deres fælles konklusioner via en DPL-aktiviteter.

Bliv inspireret

Andres erfaringer med at omsætte den nye viden til konkrete handlinger er inspirerende og hjælper dig til at tage de første skridt og afprøve langt flere forskellige ting i netop din kontekst.

Engagér dig

Når du engagerer dig og andre viser interesse for din kontekst og nye erfaringer, vil du føle det stærkt motiverende for din fremdrift og det vil hjælper dig til at holde fokus på din personlige udvikling i en travl hverdag.

Del din viden

Det kan være grænseoverskridende først gang, men dit Tx3 Team hjælper dig til at dele dit perspektiv og sige tingene højt. Du inspirerer ikke kun andre, men bliver også mere afklaret med det du står på mål for.
DPL har en oversigt over igangværende Tx3 teams, og har du lyst til at udvide dit netværk, er det et godt sted at starte.

Mark Adler Madsen

Tx3 Teams Master Facilitator

Email: mark@aspire-innovation.com
Tel: +45 36 94 66 34

Annemarie Fjeldborg

Tx3 Teams Koordinator

Email: af@danskprojektledelse.dk
Tel: +45 4874 9425