Tx3 - Tidsbegrænsede Temabaserede Teams

Vores medlemmer deler erfaring

Omsæt ny viden til bredt erfaringsgrundlag sammen med ligesindede

Tx3 er et Tidsbegrænsede Teambaseret Team af praktikere, der dykker ned i et specifikt emne over en periode på 3-9 måneder. Erfaringsudvekslingen blandt gruppemedlemmer giver dig motivation og yderligere inspiration til at selv at teste din nye viden.

Tx3 Team deler erfaringer og konklusion

Nogle grupper udvikler sig til teams, der har et fælles mål om at formidle deres samlede
erfaring og konklusioner til andre medlemmer.

Når først du kan lære fra dig, så ved du, at du selv har lært det. Mange medlemmer bruger det
til at accelerere deres indlæring og kompetenceniveau.

Bliv medlem af et Tx3 Team

Tidsbegrænsede

Tx3 Teams er tidsbegrænset til 3-9 måneders varighed. Intenst, overskueligt og helt op til teamets medlemmer. DPL hjælper jer godt på vej med en skabelon til Team Charter, så I hurtigt kommer ud over etableringsfasen.

Temabaserede

Et Tx3 team tager udgangspunkt i et specifikt emne, som medlemmerne har fået indsigt i efter deltagelse i den samme DPL-aktivitet eksempelvis et Webinar. Typisk tilkendegiver man sin interesse for at indtræde i en Tx3 Team i forbindelse med medlemsaktiviteten eller straks herefter.

Teams

Mange Tx3 Teams udvikler sig ofte fra at være en effektiv gruppe, der deler erfaring og ny indsigt til et high-performing team, der har et erklæret mål om at formidle deres fælles konklusioner via en DPL-aktiviteter.

Bliv inspireret

Andres erfaringer med at omsætte den nye viden til konkrete handlinger er inspirerende og hjælper dig til at tage de første skridt og afprøve langt flere forskellige ting i netop din kontekst.

Engagér dig

Når du engagerer dig og andre viser interesse for din kontekst og nye erfaringer, vil du føle det stærkt motiverende for din fremdrift og det vil hjælper dig til at holde fokus på din personlige udvikling i en travl hverdag.

Del din viden

Det kan være grænseoverskridende først gang, men dit Tx3 Team hjælper dig til at dele dit perspektiv og sige tingene højt. Du inspirerer ikke kun andre, men bliver også mere afklaret med det du står på mål for.
DPL har en oversigt over igangværende Tx3 teams, og har du lyst til at udvide dit netværk, er det et godt sted at starte.

Mark Adler Madsen

Tx3 Teams Master Facilitator

Email: mark@aspire-innovation.com
Tel: +45 36 94 66 34

Annemarie Fjeldborg

Tx3 Teams Koordinator

Email: af@danskprojektledelse.dk
Tel: +45 4874 9425

Udtalelser fra deltagere på Tx3

Hermed min feedback:

Min forhåbning 7, mit udbytte 10.

Gruppestørrelsen endte med at være rigtig god – 7 stk. er ok til Teams og alle bød ind med cases og deltog aktivt på møderne. Teams gjorde det muligt at mødes på tværs af landet, uden at skulle hive en hel dag ud af kalenderen.

Charlottes facilitering var til UG og fint at få lidt teorianbefalinger med ud til de forskellige cases.

Formen fungerede godt – altså læs teori og case samt forbered uddybende spørgsmål inden mødet og på mødet høre evt. opdateringer i casen inden de uddybende spørgsmål. Afsluttende med analyse.

Det har været superinteressant, at få jeres input til min egen case og dermed se sagen udefra og få belyst nogle vinkler, som jeg ikke selv havde tænkt over.

Ligeledes har det været interessant at blive ’budt ind’ i jeres verden og høre om jeres cases og ikke mindst høre de mange uddybende spørgsmål og analyser.

Har fået nogle værktøjer med mig til at se på konflikter på en ny måde, men er også ydmyg over for kompleksiteten – som mange cases også viste.

Stort tak for det.

Med venlig hilsen

Trine Renner Grundahl | Director | CGI Denmark

Kære alle,
Her er mine øvrige betragtninger til min forhåbning (7-tal) og mit udbytte (9-tal).

Synes dilemmadialogformen ift. den aftalte proces (situation, involverede, status, konsekvens) har været god.

Dels den korte pitch runde, dels mulighed for at sende yderligere materiale til genlæsning. Vi fik hurtigt etableret en skitse vi har fulgt fra gang til gang med løbende tilpasninger ift. hverdagens aktualiteter når de har banket på døren.

Derudover har tilgangen (før og under) de individuelle gennemgangsmøder også været afgørende ift. at styre generelt men også specifikt ift. en virtuel mødeform hvor det er sværere at afkode de nonverbale signaler.

Sidst men ikke mindst blev der på 1. møde opbygget en psykologisk tryghed pba. en fælles psykologisk kontrakt om, at ”fortrolighed er en æressag”  – som de siger i Olsenbanden filmene 😊

Endelig har det været gruppens store styrke at du Charlotte har været med hele vejen. Dels ift. den løbende hjælpefacilitering (at alle følger tilgangen). Dels de mange gode konkrete input når vi har holdt vores forskellige dilemmacases op imod det udsendte teoribagtæppe eller links til andet materiale jeg løbende frekventerer.

Det har været en fornøjelse og jeg ønsker jer alle en god sommer indtil vi mødes igen i efteråret.

Alt godt.

Med venlig hilsen

Morten Thyme Falck
Specialkonsulent
Driftsplan

Jeg har deltaget i Dansk Projektledelses Tx3, og det forløb jeg har deltaget i har været absolut awesome. Erfaringerne som måske kan bruges i andre forløb her forsøgt kogt ned til gode råd;

  • Afgørende med en tovholder, der tager ansvaret (indkalde, opfølgning, holde fast)
  • Afgørende med dygtig facilitator med viden om emnet (så det bliver indholdet der bestemmer faciliteringen – og som kan komme med ekspertkommentarer og pege på teori relateret til emnet; at facilitator ’vil noget’ med emnet
  • Få men comittede deltagere
  • Alle deltager og alle bidrager – fællesskabet udvikles ved at deltage i det

BH Sharmila

Sharmila Holmstrøm Juhlin | KP
Chefkonsulent, lektor