Meld dig ind i Dansk Projektledelse

Og få adgang til alle medlemsfordelene med det samme

Bliv medlem af Dansk Projektledelse, Danmarks stærkeste netværk for projektledere. Deltag i netværksgrupper, hør om de nyeste tendenser, forskning og opnå dit fulde potentiale som projektleder.

Hvad får du som medlem?

Webinarer og møder

Du deltager gratis på alle vores webinarer, seminarer, gå-hjem-møder & ProjektKIT events (mere end 50 arrangementer årligt). Vores arrangementer tager udgangspunkt i håndtering af aktuelle og unikke projekter og problemstillinger.

DPL Magasinet

Du modtager DPL Magasinet i både trykt og online format, som giver dig artikler og indhold om nyeste tendenser, forskning, debatoplæg, portrætter og anmeldelser af fagrelevante bøger.

Personlig udvikling

Du får gode rabatter på IPMA Certificeringen, gratis deltagelse i Tx3 netværksgrupper og DPL Discovery samt rabatter og fordele på konferencer arrangeret af os og vores samarbejdspartnere.

Medlemsfordele og rabatordninger

Medlemsfordele

Et medlemskab af Dansk Projektledelse er med til at udvide dine kompetencer, give dig kendskab til ny viden og nye metoder inden for projektverdenen samt skabe nye relationer på tværs af brancher – alt sammen noget, der er med til at styrke dig i din rolle som projektleder.

Rabatordninger

Du får gode rabatter på IPMA Certificeringen, professionelle netværksgrupper, på bøger og på konferencer, der er arrangeret af os og vores samarbejdspartnere (fx symposiet, værkstøjsdagen, m.fl.)

Hvem kan blive medlem?

Vil du og din virksomhed udvikles inden for faget projektledelse? Dansk Projektledelse er for dig der tager del i ledelsen af projekter, hvad enten du er:

  • Projektleder
  • Programleder
  • Projektejer
  • Projektchef
  • Virksomhedsleder

Dansk Projektledelse er ikke branchespecifik, og vores medlemmer dækker mange forskellige sektorer og brancher. Vi har medlemmer fra forsyningsbranchen, finanssektoren, den offentlige sektor, konsulentvirksomheder, m.fl..

Fælles for dem alle er, at de leder projekter – eller har et ønske om at gøre det på sigt. Har du samme profil og ambitioner, så er Dansk Projektledelse en forening for dig og din karriere.

Bliv medlem

Hvad koster et medlemskab?

Studerende

kr. 100

Pr. år*
  • *Priserne er angivet eksl. moms
BLIV MEDLEM NU!

Personligt medlemskabMEST POPULÆR

kr. 2550

Pr. år*
  • *Priserne er angivet eksl. moms
BLIV MEDLEM NU!

Ledige & seniorer

kr. 600

Pr. år*
  • *Priserne er angivet eksl. moms
Button Text

Du opkræves kontingent for et år ad gangen

Oftest stillede spørgsmål

Hvor mange gratis arrangementer kan jeg deltage på om året?

Der er ingen begrænsning på hvor mange arrangementer, du kan deltage på. Der er plads til mellem 25-50 personer på vores fysiske arrangementer, mens helt op til 100 personer kan være med på vores webinarer. Så er der plads på arrangementet – så kan du deltage!

Får jeg magasinet Projektledelse fysisk eller elektronisk?

Magasinet Projektledelse udkommer både elektronisk og fysisk tre gange årligt. Foretrækker du udelukkende den elektroniske udgave, kan du nemt afmelde den fysiske hos os.

Hvordan bliver jeg en del af et netværk?

Dansk Projektledelse har tre regionale netværksgrupper i vest. De regionale grupper arrangerer lokale arrangementer, hvor der er rig mulighed for at netværke med projekt-kollegaer. Det koster ikke ekstra at være en del af de regionale netværk.

Dansk Projektledelse har desuden et samarbejde med EGN Netværk Danmark, hvor du kan blive en del af en professionel netværksgruppe med særligt favorable vilkår. Læs mere under Professionelle netværk.

Hvornår bliver jeg opkrævet kontingent?

Du betaler kontingent én gang årligt. Kontingentets størrelse afhænger af din type af medlemskab. Et eksempel på kontingentperiode kunne være: 1. januar 2021 – 31. december 2021. Dit medlemskab fortsætter automatisk medmindre du selv opsiger det.

Hvad er mit opsigelsesvarsel?

Du har en måneds opsigelsesvarsel. Opsigelsen skal være os i hænde senest en måned inden den kommende periode begynder (Fx har du meldt dig ind 1. januar 2021, og ønsker du at opsige medlemskabet, skal du senest give os besked via mail 30. november 2021).

Opsiger du dit medlemskab i den igangværende kontingentperiode, er der ingen refusion af det allerede indbetalte kontingent.

Skifter du job i løbet af året, tager du dit medlemskab med dig til din nye virksomhed. (Husk at give os besked, så vi kan få opdateret dine kontaktdata).