Young Crew er et Internationalt fællesskab for studerende og nye projektledere

Dansk Projektledelse skaber rammerne for dig. Du fylder dig selv med viden.

Hvad får du ud af at blive medlem af Young Crew?

Tag et kig på alle fordelene.

IPMA Young Crew er en platform for unge og studerende, som ønsker at tage del i et netværk med nye og kommende projektledere i Danmark og internationalt. Som Young Crew medlem får du adgang til at opbygge et professionelt netværk, hvor det bliver muligt at omsætte ny viden til kompetencer.

Gennem dialog med ligesindede interessenter bliver du en del af et fællesskab, hvor egen motivation for deltagelse bliver udviklet på medlemmerne imellem. Netværket muliggør at opnå sparring omkring din egen personlige udvikling som projektleder, herunder kendskab til supplerende værktøjer og metoder indenfor projektledelse. Ved at deltage aktivt i IPMA Young Crew’s mange udvalgte events og webinarer, internationalt såvel som nationalt, får du som ung eller studerende prøvet kræfter af med, hvordan du selv placerer dig bedst som ny eller kommende projektleder.

Gratis medlemsskab lige nu

For studerende og nye projektledere under 35 år er medlemsskabet 100% gratis første år.

Udvid dit netværk

Udvid dit netværk med andre kompetente projektledere og rust dig selv bedre til fremtiden i forhold til jobsøgning, viden og andre relevante muligheder

Vær aktiv og fyld dit CV

Vi opfordrer alle vores Young Crew medlemmer til at deltage aktivt.ity.