Virksomhedsmedlemskaber

Det er muligt at tegne et virksomhedsmedlemskab af Dansk Projektledelse, så flere medarbejdere tilknyttes samme medlemskab.

Virksomhedsmedlemskabet konceptualiseres i foråret 2023 i samarbejde med flere større virksomheder, og vi forventer derfor at vi kan løfte sløret for de mange fordele ved et virksomhedsmedlemskab inden sommeren 2023.

Et virksomhedsmedlemskab af Dansk Projektledelse vil som minimum sikre, at man som organisation får enkel adgang til opkvalificering af medarbejdernes projektkompetencer via vores mange webinarer, fysiske arrangementer, tirsdagstimen mv.

Samtidig er det muligt at benytte Dansk Projektledelse i sin branding som en organisation, der arbejder målrettet med udvikling af projektkompetencer.

Kontakt sekretariatsleder Karin Rye Riddermann på kr@danskprojektledelse.dk, hvis du vil høre mere om virksomhedsmedlemskab i Dansk Projektledelse.

Virksomhedsmedlemmer

Nedenfor ses et udpluk af virksomheder, der allerede har tegnet et virksomhedsmedlemskab af Dansk Projektledelse.

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

"Medlemsskabet af Dansk Projektledelse er for mig et fagligt bagland, jeg trækker på i min hverdag, og som både inspirerer mig til at tænke nye tanker om faget - og holde mig ajour helt generelt. Jeg har gode erfaringer med gå-hjem-møder, symposier samt netværket for projektledere, som har givet mange kontakter, jeg bruger i min organisation, fx som eksterne oplægsholdere. Endelig har min deltagelse i IPMA-certificeringen været fantastisk fremmende for min faglige udvikling og karriere."

Philip Sonne, Danmarks Nationalbank, VS – Strategi og økonomi – Projekter