Hvad vil du opleve?

Webinarer ad libitum

Deltag i et ubegrænset antal webinarer som medlem af DPL. Vi udbyder mere end 50 webinarer årligt – alle med fokus på projektledelse. Vil du selv afholde et webinar? Så kontakt Annemarie. Se oversigten over webinarer her.

Kom med i Tx3 netværk

Tidsbegrænset Temabaseret Team – Tx3. Efter hvert webinar har du mulighed for at blive medlem i et Tx3 netværk, som går i dybden med temaet fra webinaret. I bestemmer selv indhold og struktur i teamet. Læs mere her.

Tirsdagstimen - Live!

Tirsdagstimen er en time, hvor DPL medlemmer mødes via appen Spotify Live! Er du i gang med at blive IPMA certificeret (eller skal du snart), så kan du med fordel deltage aktivt, da vi følger KIP-bogens indhold og overskrifter. Læs mere her.

Oplev ProjektKIT

ProjektKIT er for alle, der arbejder med ledelse af projekter og agile opgaver. Spillet kan bruges som teambuilding, ved projekt kick-off og er en optimal måde at lege og lære om og med projektledelse. Læs mere om ProjektKit her.

DPL Magasinet (medlemsblad)

Hvert år laver DPL et magasin til medlemmerne, som har fokus på ledelse af projekter. Magasinets indhold laves af medlemmer, som alle har ekspertise inden for ledelse af projekter. Vil du selv skrive en artikel til magasinet? Læs mere her.

Skal du IPMA-certificeres?

Så kom med på et af vores uforpligtende orienteringsmøder, hvor du bliver klogere på hele processen og hvad det kræver af dig. Du finder også ud af, hvilket niveau du kan tage din certificering på. Møderne afholdes online.
Læs mere her.

Regionerne

Hør mere om de fysiske Gå-hjem-møder, der afholdes hos regionale virksomheder over hele Danmark og benyt lejligheden til at netværke med projektledere fra lokalområdet. Læs mere.

Young Crew International

Kom og mød “de unge” i Young Crew. Måske vil du selv være med?
IPMA Young Crew er en platform for unge og studerende, som ønsker at tage del i et netværk med nye og kommende projektledere i Danmark og internationalt. Som Young Crew medlem får du adgang til at opbygge et professionelt netværk. Læs mere.

DPL Virksomhedsprogrammet

Signalværdien i at prioritere ledelse af projekter som en karrierevej er afgørende for at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Kom forbi og hør om mulighederne og fordelene ved at tegne et virksomhedsmedlemsskab. Læs mere her.

DPL Discovery

I en samlet flok tager vi til diverse arrangementer og konferencer. Vi mødes en time før og efter hvert event, hvor vi hygger os med kaffe/drinks og taler om dagens event. Læs mere her.

Online Community

Er du ikke allerede med i DPL’s online community, så skynd dig at oprette en konto og giv dit eget bidrag på siden – eller hold dig skarp med andres input. Se mere her.

Symposiet

Symposiet er under udvikling. Vi vil nytænke hele konceptet, og følge med tiden. Skal du være med i projektgruppen?