Fordybelse er nøgleordet

Et Tx3 opstår når der er behov- for eller lyst til at dykke ned i et givent emne om projekter, initiativer, programmer eller porteføljer sammen med andre, der brænder for det samme emne.

Det kan være en direkte henvendelse fra dig eller et andetmedlem, der ønsker support eller sparring fra andre i medlemsskaren, der gør, at vi skyder et Tx3 igang. Det kan også være med afsæt i et interessant emne fra et webinar at behovet opstår. Et team strækker sig ofte over 3-12 måneder.

Sådan kommer du med

Du er velkommen til at henvende dig til DPL, hvis du har interesse i at starte et Tx3 om et givent emne. Så vil vi tage fat sammen med dig. En anden mulighed er at tilmelde dig et af de teams, der er under opstart. Dem kan du finde her – måske er der allerede et emne, der interesserer dig.

DPL bidrager med at finde andre interesserede blandt medlemmerne og får teamet startet godt op, hvorefter teamet typisk selv driver samarbejdet. Et Tx3 slutter typisk med en artikel, et webinar eller lignende, hvor den viden, der er opbygget i netværket kan komme de øvrige medlemmer i DPL til gode.

Nye Tx3 netværk på vej - meld dig til her

Bliv medlem

Bliv en del af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter

Tilmeld dig her

Det får du ud af at være med

I et Tx3 får du mulighed for at fordybe dig og nørde et specifikt sammen med andre, der er lige såbegejstrede for emnet som dig. Du bliver en del at et stærkt, fortroligt fællesskab og du skaber varige relationer på tværs.

Det lærte kan du bringe  direkte hjem i eget projekt og dermed løfte kvaliteten af dit eget projekt eller initiativ – styrke dine egne kompetencer.

Den viden I genererer i Tx3 netværket, håber I vil sende videre til de øvrige medlemmer i DPL – så vi alle kan blive dygtigere sammen.

Bliv facilitator af et Tx3

De fleste Tx3 netværk bliver faciliteret af grupperne selv eller af en i gruppen, der er udpeget til at varetage opgaven eller som har meldt sig til det.

Det sker også, at det er en indlægsholder fra et webinar, der bringer dialog med deltagerne videre i et webinar.

Opgaven er baseret på frivillighed og et stort engagement og motivation for et givent emne. Går du og brænder for den faciliterende opgave – så lad os endelig høre fra dig.

Eksempler på Tx3 netværk

Tx3 InnoClick – Få mere værdi ud af dine gode ideer

Webinar afholdt 1. marts 2023.
Opstartsmøde afholdes den 17. marts kl. 8.00.

Formål
Er ikke aftalt endnu, men kommer efter første møde.

Facilitator Julie Kappelgaard

Julie Kappelgaard fra SuccessCreator har mere end 10 års erfaring med innovationsprocesser, projektledelse, porteføljestyring og kommerciel produktudvikling. I dag arbejder hun som konsulent inden for strategi-implementering og innovation.

Tx3 Grafisk facilitering – styrk din rolle som facilitator

Webinar afholdt 21. februar 2023.
Opstartsmøde afholdes den 15. marts kl. 8.30.

Formål
Er ikke aftalt endnu, men kommer efter første møde.

Facilitator Marie Rohrsted

Marie Rohrsted fra Talkingstrokes er en erfaren proceskonsulent og grafisk facilitator. Hun har arbejdet som projektleder og forandringsagent i mange år og bruger grafisk facilitering til produktudvikling, procesoptimering, co-creation, it-projekter mv. Marie er en energisk og motiverende underviser med en pragmatisk tilgang.


System 1 og 2 tænkning – Få mere ud af arbejdet

Indlægsholder Olav Langdahl vil være facilitator og første møde er torsdag den 2. februar 2023 (fra kl. 15-16) .

Du kan tilmelde dig i perioden fra 25. januar og frem til den 1. februar kl. 11.

Umiddelbart efter bliver der hentet en deltagerliste og sendt ud til alle sammen med en mini-guide og en template, som kan bruges til opsamling efter møderne.

Udtalelser fra Tx3 deltagere

``Nye vinkler på min egen case``

Nye vinkler på min egen case

“Formen fungerede godt – altså læs teori og case samt forbered uddybende spørgsmål inden mødet og på mødet høre evt. opdateringer i casen inden de uddybende spørgsmål. Afsluttende med analyse.

Det har været superinteressant, at få jeres input til min egen case og dermed se sagen udefra og få belyst nogle vinkler, som jeg ikke selv havde tænkt over.”

Trine Renner Grundahl | Director | CGI Denmark 

``Absolut awesome at deltage``

Absolut awesome at deltage

“Jeg har deltaget i Dansk Projektledelses Tx3, og det forløb jeg har deltaget i har været absolut awesome.

Afgørende med en dygtig facilitator med viden om emnet (så det bliver indholdet der bestemmer faciliteringen – og som kan komme med ekspertkommentarer og pege på teori relateret til emnet; at facilitator ’vil noget’ med emnet.

Få men comittede deltagere. Alle deltager og alle bidrager – fællesskabet udvikles ved at deltage i det.”

Sharmila Holmstrøm Juhlin | KP | Chefkonsulent, lektor 

``Psykologisk tryghed``

Psykologisk tryghed

“Tilgangen (før og under) de individuelle gennemgangsmøder var afgørende ift. at styre generelt men også specifikt ift. en virtuel mødeform hvor det er sværere at afkode de nonverbale signaler.

Der blev på 1. møde opbygget en psykologisk tryghed pba. en fælles psykologisk kontrakt om, at ‘fortrolighed er en æressag’ – som de siger i Olsenbanden filmene”.

Morten Thyme Falck | Specialkonsulent, Driftsplank

Kontaktpersoner

Mark Adler Madsen

Tx3 Master Facilitator

mark@aspire-innovation.com
+45 3694 6634

Annemarie Fjeldborg

Tx3 Koordinator

af@danskprojektledelse.dk
+45 4874 9425

Christina Foldager

Bestyrelsesformand

formand@danskprojektledelse.dk
+45 6170 8862