Årets IPMA Certificerede Projektledere er kåret – stort tillykke

//af

Tillykke til årets IPMA certificerede projektledere

Under Symposiet Projektledelses Awards Dinner den 23. maj, blev årets IPMA Certificerede Projektledere kåret. Det var en festlig aften og både nominerede og vindere var glade og stolte – og med god grund!

Kriteriet for nominering er:

  • Kandidaten er klart kompetent til projektledelse på det pågældende niveau
  • Kandidaten har en allround profil – dækkende både adfærd, metode og erfaring
  • Kandidaten har på tilfredsstillende måde passeret alle trinnene i processen

Årets IPMA Certificerede Projektleder på niveau B

Jørgen Møller Nielsen, Ørsted 

Begrundelse
Jørgen er meget saglig og har et meget højt fokus på at skabe projekter med forretnings effekt. Er en dygtig og fokuseret og lærende projektleder med realistisk syn på både egne og andres indsatser. Jørgen har en holistisk tilgang til faget og omgivelserne. Jørgen fokuserer på at få projekterne i hus samtidig med, at der fokuseres på det forretningsmæssigt behov for projektet.

Jørgen Møller Nielsen, Ørsted, ses her i midten af de øvrige nominerede kandidater, Lasse Andersen, PFA og Asbjørn Enemark, TDC.

 Årets IPMA Certificerede Projektleder på niveau C

Mette Møller Andersen, Arla Foods Ingredients

Begrundelse
Mette er en stærk projektleder inden for produktudvikling med en teoretisk god forståelse af metoder og har vilje og evner til at bruge dem. Hun er vellidt og højt påskønnet af interessenter og sin leder, og har succes i sine projekter og en lovende karriere foran sig.

Årets IPMA Certificerede C-kandidat Mette Møller Andersen, Arla Foods Ingredients, sammen med de øvrige nominerede, Marius Andersen Bruce, HOFOR og Eigil Mørkholt Hasling fra Rambøll.

Årets IPMA Certificerede Projektleder på niveau D

Lisbeth Stuart, DSB

Begrundelse 

Lisbeth er stærk til interessenter og et godt holistisk syn på projekterne. Lisbeth er målrettet, og har hele tiden projekternes nytteværdi for øje.
Lisbeth er løsningsorienteret, og går ALTID efter bolden (og ikke manden), og ”vrider gerne projektet” for at finde det optimale kompromis.
Orden i ”penalhuset” er én af Lisbeths kernekompetencer – man er aldrig i tvivl om dokumentationen er på plads, eller om statusrapporteringen foretaget rettidigt.
Lisbeth er nysgerrig på ”hvorfor”. Stærk evne, når man sidder i DSB med mange meninger om, hvorfor en opgave skal løses.

Vinderen af årets IPMA Certificerede kandidat, niveau D, Lisbeth Stuart, DSB sammen med Christian Enemark, Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Maria Riber Hansen fra Danske Bank, var også nomineret, men deltog ikke på Awards Dinner.

Stort tillykke til alle nominerede!

Lene Larsen
Tidligere ansat hos Dansk Projektledelse.