Vær med til at anerkende projektarbejdet i virksomhederne

//af

Tirsdag 26. maj skal vi finde Danmarks bedste projektledere i kategorierne
årets unge projektleder og årets virksomhedsleder

De nominerede i kategorierne årets unge projektleder og årets virksomhedsleder 2019.

 

I 2017 besluttede Dansk Projektledelse at hædre nogle af de mange ildsjæle, der arbejder med ledelse af projekter. Foreningen syntes simpelthen, at det var på tide, at alt det hårde arbejde, der ydes ude i organisationerne, i højere grad burde anerkendes. Derfor kunne vi for første gang i maj 2017 uddele priser til årets unge projektleder og årets virksomhedsleder. Siden da, har vi hvert år, kåret to nye vindere under den årlige Awards Dinner, der afslutter dag 1 på symposiet. I år afvikles Awards Dinner tirsdag 26. maj på Glostrup Park Hotel.

Har du et bud på, hvem der burde modtage priserne som hhv. årets unge projektleder og årets virksomhedsleder i 2020, så skynd dig at sende et par linjer om vedkommende og hvorfor lige han eller hun fortjener at få prisen i år. Nedenfor kan du læse lidt om kriterierne for priserne:

Kender du årets unge projektleder?

Har du en kollega eller kender du en under 35 år, der:

  • er et naturtalent som projektleder?
  • har valgt ‘Projektleder’ som karrierevej?
  • har gjort en afgørende forskel og er gået til et projekt med friske øjne og ung energi?

Så indstil vedkommende som årets unge projektleder. Du skal blot sende en mail til symposiet@danskprojektledelse.dk, hvor du begrunder, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde prisen som årets unge projektleder. Din begrundelse må maks fylde 750 tegn – og skal være os i hænde senest 24. april 2020.

Læs om sidste års vinder inden for kategorien årets unge projektleder.

Kender du årets virksomhedsleder?

Kandiderer din kollega eller måske din nærmeste leder til prisen som årets virksomhedsleder? Vi leder efter en person, der:

  • har tilpasset sin virksomhed for at sikre gode rammer for projekternes succes
  • på særlig vis løftet virksomhedens projektkompetencer
  • opnår positive mål og resultater

Du indstiller din kandidat ved at sende en mail til symposiet@danskprojektledelse.dk, hvor du begrunder, hvorfor netop din kandidat fortjener at vinde prisen som årets virksomhedsleder. Din begrundelse må maks fylde 750 tegn – og skal være os i hænde senest 24. april 2020.

Læs om sidste års vinder inden for kategorien årets virksomhedsleder.

Vinderne kåres om aftenen 26. maj, hvor vi inviterer til Awards Dinner. Aftenens konferencier er journalist og tv-vært Johannes Langkilde.

Se tidligere års vindere.

Relevante links: Symposiet Projektledelse

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.