Bliv facilitator på vores webinarer mm.

//af

Er du et sted i livet, hvor du gerne vil udvikle dig og give tilbage til andre medlemmer?

Så har du chancen nu, for at blive en del af vores dedikerede facilitator-korps hos Dansk Projektledelse.

Den primære opgave består i at facilitere udvalgte webinarer, efter en aftalt turnus, sammen med vores andre facilitatorer. Rent praktisk skal du være den der byder velkommen og styrer slagets gang i webinaret.
De fleste webinarer varer 1-1,5 time.

Før og efter webinaret har du kontakt til sekretariatet (Annemarie), som briefer dig og giver dig alle oplysninger.
Af og til kan der være koordinering omkring Tx3 teams og andet efterfølgende.

Du får en grundig oplæring og indføring i opgaven før start, og du har selv indflydelse på hvor ofte og hvornår du vil være facilitator. Alt skal selvfølgelig passes ind i din hverdag.

Har du spørgsmål eller mangler uddybelse, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig, så du kan træffe en rigtig beslutning. Vi har brug for dig hurtigst muligt!

Er du blevet nysgerrig – eller er klar til at blive facilitator allerede nu – så kontakt Annemarie på mail: af@danskprojektledelse.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 

 

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.