Bliv IPMA D-certificeret når det passer dig

//af

Du behøver ikke at vente flere måneder på at starte din certificering. I 2018 udvider vi dine muligheder, således at du nu løbende kan blive IPMA D-certificeret. Du tilmelder dig blot én af de seks planlagte runder – så er du i gang. Forløbet afvikles både på Sjælland og i Jylland, og så kan vi starte særlige forløb, hvis I er over fem deltagere. Se datoerne for runderne eller gå direkte til tilmelding.

Forløbet for én person

  • Fire timers introduktionssession. Du får en udførlig gennemgang af certificeringsprocessen og indsigt i hvordan cv-selvvurdering udfyldes, samt eksempler fra den skriftlige eksamen. Vi besvarer alle dine spørgsmål til certificeringen.
  • Forløbet afvikles i hhv. Allerød og Vejle, og vi udbyder forløb på både dansk og engelsk.
  • Efter introduktionssessionen (ca. fem uger) indsender du din udfyldte cv-selvvurdering til certificerings-teamet. Herefter skal du til skriftlig eksamen i enten Allerød eller Vejle.
  • Har du bestået eksamen modtager du efter ca. fem uger svarbrev og dit certifikat.

Forløb for hold (fem personer+)
Hvis I er fem eller flere kandidater, der skal certificeres på samme niveau, kan vi oprette særlige runder. Sammen aftaler vi tid og sted for introduktionssessionen – og kommer gerne ud til jer. Resten af forløbet foregår som herover.

Pris for forløbet
Uanset hvilken af de to modeller du vælger er prisen 6.900 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Projektledelse og 7.500 kr. ekskl. moms for ikke medlemmer.

Læs mere om IPMA Certificeringen.

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.