Dansk Projektledelse er igen partner på projekt:værktøjsdagen

//af

Dansk Projektledelse er igen i år partner, når værktøjsdagen for 10. gang afholdes. Det er i år torsdag 29. november på Hotel Scandic Copenhagen.

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige.

projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne, og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

Ud over kundecase-præsentationer er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

Kom forbi standen og sig hej

I år sender vi direktør Jesper Schreiner af sted på værktøjsdagen helt alene… Så kom endelig en tur forbi vores stand og få en snak med ham om projektledelse – og hør mere om, hvad vi som forening kan tilbyde lige netop dig. Er du medlem af Dansk Projektledelse, kan du deltage i værktøjsdagen til særpris. Skriv eller ring til os for at høre nærmere.

På gensyn!

 

 

 

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.