Deltag i ny undersøgelse om bæredygtighed i projekter og porteføljer

//af

Hvilken rolle spiller bæredygtighed i projekter og porteføljer i danske virksomheder og organisationer? Det er omdrejningspunktet for en ny undersøgelse, der gennemføres netop nu.

Vi opfordrer derfor alle, der arbejdermed projekter og porteføljer til at deltage i undersøgelsen og derved skabe det bedste grundlag for den videre forskning på området. Du behøver ikke havebæredygtighed som ansvarsområde – tværtimod er det vigtigt at få en bred rækkesvar.

Bag undersøgelsen står Eva Riis, Head of Studies og Associate Professor ved Syddansk Universitet (SDU) og  Henrik Timm, Partner og Business Unit Director ved Peak Consulting Group.

Resultaterne af den omfattende undersøgelse bliver offentliggjort i en rapport senere på året og skal bl.a. klarlægge, hvilken rolle bæredygtighed spiller i projekter og porteføljer i Europa.

Håber du vil bidrage.

 

Dansk Projektledelse
Dansk Projektledelse er en medlemsorganisation for ledere af projekter, initiativer, programmer og porteføljer i Danmark. Vi er båret af medlemmer og vi er ledet af medlemmer i et tæt samarbejde med vores sekretariat. Vores vigtigste opgaver er at sikre, at der er rum og plads til dialogen mellem os – og det på tværs af brancher, sektorer og erfaringer.